reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny wszystkim tym które widziały swoje maleństwa, słyszały serduszka, zobaczyły betę gratukuję :biggrin2::-) :):-) :)❤️❤️❤️
Wszystkie którym się nie udało mocno tulę ❤️❤️❤️❤️:( Pamiętajcie co nas nie zabije to nas wzmocni!!!!!!

A co do ciężarnych i małych dzieci to kiedyś miałam wstręt i złość ale od jakiegoś czasu jak tylko widzę małe dzieci to tulę całuję noszę na rękach. Uzupełniam braki i zaspokajam swoją potrzebę na jakiś czas. Poza tym dzieci mnie kochają a że w rodzinie dużo to przytulają mnie ile i kiedy chcą.
Udało mi się zapisać na wizytę do hematologa na 14.05 więc proszę o wpisanie w kalendarz:-) :)
Jutro jestem ciekawa co powie dr jaki ma plan na nas i jestem ciekawa kiedy zaczynamy przygodę z kd

ja juz po wizycie. wedlug wielkosci glowki to termin na 26.09 wg wielkosci brzucha to na 20.09 a dl kosci udowej to na 18.09. maz skwitowal tak -za mna bedzie wysoki i gruby :D
Wyglada to dobrze. najprawdopodobniej jutro beda wyniki amnio....
I od jutra schodze do lutek 2x1 i dupek 2x1

Dziewczyny, wiem, że męcze, ale tak mi przez 4 dni hormony oszalały. Tsh tydzień temu 2,18, dziś 0,26. Estradiol 4 dni temu 530 dziś 1107,80. Progesteron 4 dni temu 53, lekarz odstawił jeden prolutex (ostatecznie jeden zostawił) dziś prog. 130, 50. Co myślicie jest 6 tc.

Dziewczyny nie wierzę ...zaczęłam krwawić ... A beta od soboty ponad 2 tys wzrosła ...było 2640 dziś 4698 ...możliwe że przed poronieniem skoczy w górę ?
Pyska tyle dziewczyn krwawiło i to tak ze wielkie skrzepy wylatywały a potem serduszko było. Ewunia ta co wstawiła dziś zdjęcie 5 miesięcznej Marcelinki tak miała tydzień po transferze. Nie raz jakiś krwiaczek pęka, oczyszcza się i wszystko jest dobrze tak wiec mam nadzieje ze tak będzie i u ciebie. Ja na pęczki znam historii ze krwawienia były i wszystko dobrze się skonczylo.

reklama
Do góry