@Pysia1302 mozna paracetamol
reklama
adansonia
Fanka BB :)
Tak mi przykro Gosia jestem calym sercem z toba :*Odstawiamy leki
Gosia892
Gratuluje kochana[emoji173]️Nie wierzę....nie wierze....UDALO SIE!!!! Beta 48!!!! Nie wiem czy dzis dojde do siebie,bo cala sie trzese.....
ParacetamolDzięki za odpowiedź.
Dzisiaj mam mega migrenę, co można brać po transferze na ból głowy? Już dawno mnie tak nie bolała głowa. :/
Agonia777
Dziewczyny wszystkim tym które widziały swoje maleństwa, słyszały serduszka, zobaczyły betę gratukuję
Wszystkie którym się nie udało mocno tulę Pamiętajcie co nas nie zabije to nas wzmocni!!!!!!
A co do ciężarnych i małych dzieci to kiedyś miałam wstręt i złość ale od jakiegoś czasu jak tylko widzę małe dzieci to tulę całuję noszę na rękach. Uzupełniam braki i zaspokajam swoją potrzebę na jakiś czas. Poza tym dzieci mnie kochają a że w rodzinie dużo to przytulają mnie ile i kiedy chcą.
Udało mi się zapisać na wizytę do hematologa na 14.05 więc proszę o wpisanie w kalendarz
Jutro jestem ciekawa co powie dr jaki ma plan na nas i jestem ciekawa kiedy zaczynamy przygodę z kd
Wszystkie którym się nie udało mocno tulę Pamiętajcie co nas nie zabije to nas wzmocni!!!!!!
A co do ciężarnych i małych dzieci to kiedyś miałam wstręt i złość ale od jakiegoś czasu jak tylko widzę małe dzieci to tulę całuję noszę na rękach. Uzupełniam braki i zaspokajam swoją potrzebę na jakiś czas. Poza tym dzieci mnie kochają a że w rodzinie dużo to przytulają mnie ile i kiedy chcą.
Udało mi się zapisać na wizytę do hematologa na 14.05 więc proszę o wpisanie w kalendarz
Jutro jestem ciekawa co powie dr jaki ma plan na nas i jestem ciekawa kiedy zaczynamy przygodę z kd
ja juz po wizycie. wedlug wielkosci glowki to termin na 26.09 wg wielkosci brzucha to na 20.09 a dl kosci udowej to na 18.09. maz skwitowal tak -za mna bedzie wysoki i gruby
Wyglada to dobrze. najprawdopodobniej jutro beda wyniki amnio....
I od jutra schodze do lutek 2x1 i dupek 2x1
Wyglada to dobrze. najprawdopodobniej jutro beda wyniki amnio....
I od jutra schodze do lutek 2x1 i dupek 2x1
Malaja32
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, wiem, że męcze, ale tak mi przez 4 dni hormony oszalały. Tsh tydzień temu 2,18, dziś 0,26. Estradiol 4 dni temu 530 dziś 1107,80. Progesteron 4 dni temu 53, lekarz odstawił jeden prolutex (ostatecznie jeden zostawił) dziś prog. 130, 50. Co myślicie jest 6 tc.
Koniczyna82
Pyska tyle dziewczyn krwawiło i to tak ze wielkie skrzepy wylatywały a potem serduszko było. Ewunia ta co wstawiła dziś zdjęcie 5 miesięcznej Marcelinki tak miała tydzień po transferze. Nie raz jakiś krwiaczek pęka, oczyszcza się i wszystko jest dobrze tak wiec mam nadzieje ze tak będzie i u ciebie. Ja na pęczki znam historii ze krwawienia były i wszystko dobrze się skonczylo.Dziewczyny nie wierzę ...zaczęłam krwawić ... A beta od soboty ponad 2 tys wzrosła ...było 2640 dziś 4698 ...możliwe że przed poronieniem skoczy w górę ?
reklama
Koniczyna82
Cudnie, trzymam kciuki za piękny przyrostNie wierzę....nie wierze....UDALO SIE!!!! Beta 48!!!! Nie wiem czy dzis dojde do siebie,bo cala sie trzese.....
Podziel się: