Agniecha1508
Fanka BB :)
@redferrari - wysiaduj, wysiaduj - Masz te mocJaja są ale małe :-( trzeba dalej kuc podgląd we czwartek...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@redferrari - wysiaduj, wysiaduj - Masz te mocJaja są ale małe :-( trzeba dalej kuc podgląd we czwartek...
Jeszcze 4 2 su
Wiem że marne pocieszenie ale przynajmniej masz po co wracać, kiedyś musi się udać i oby ten następny raz był ostatnii razem będziemy miały wodników a coJeszcze 4 2 super i 2 troszke slabsze
@gosia321- Gosia z tego żalu wypiłam wtedy jednego ale był blleeee - poszłam wtedy sobie dymka pyknaćFiu fiu lody i Tadek uuuu ja to bym zygala dalej niz widze
Dzwoniłam do lekarza i mam leżeć cały czas ... USG mam zrobić w czwartek dopiero ale chyba jednak pojadę dziś prywatnie tu na miejscuKurde ja bym chyba pojechala na ip zobaczyć czy faktycznie nic tam nie widac. Dżoasia chyba tak miala z tym ze ona miala transfer 2 zarodkow
Dzięki Tym zwierzenią wiemy ktore popalają ja rzuciłam przed pierwszą procedurą i jakoś się trzymam@gosia321- Gosia z tego żalu wypiłam wtedy jednego ale był blleeee - poszłam wtedy sobie dymka pyknać
GRATULACJE!!!Ale super wiadomość :-) :-) :-)Nie wierzę....nie wierze....UDALO SIE!!!! Beta 48!!!! Nie wiem czy dzis dojde do siebie,bo cala sie trzese.....
U kogo robilas? U dr P.D.? Piekne masz zdjęcia❤ ja bylam rozczarowana moimi polowkowymi. Dzieki Bogu wszystko z maluszkiem ok ale tylko na chwile mi wlaczyl ten podgląd 4d i to chyba jeszcze z laska, zadnych takich ladnych zdjec..juz nie moge sie doczekać wizyty u dr P.D.
Iskra_82 nie odstawie. Biore miedzy innymi sterydy i i wiem, że nie wolno sobie robić samowolki... Powtorze za 2 dni, bedzie to 10 dpt 3 dniowych zarodkow, jeżeli nic sie nie ruszy to chyba już nie bedzie cudu?
Super to USG. Też planuje takie ale jeszcze kupa czasu gratuluje cudzie trwaj