annemarie
Fanka BB :)
beta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Gosiu , ten test z rana juz byl bladziutki
Przykro mi strasznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na tel od lekarza
Czekam na tel od lekarza
*****a jak nie urok to sraczka!!!! Kurcia może nie planuj już nic, tylko jedź na spontanie, umów się z dnia na dzień... no nie wiem.. ciągle cośWłaśnie niestety, ale tak mnie w nocy piekło, że bym rana nie dotrzymała bez furaginy, a nie miałam pojemniczka żeby dać do badania... A jeszcze ta krew ło jezu. Jak ją zobaczyłam to miałam ochotę zjeść całą paczkę furaginy.
Monural w saszetce mam. Też się zastanawiałam czy nie wziąć, ale to już wolę żeby lekarz powiedział... Dziwne jest tylko to, że 4 lata temu brałam przez miesiąc szczepionkę na E.Coli, żeby nie dostawać zapalenia a tu buch. Zapalenie. Chyba, że inna bakteria jakaś.... Mam nadzieję, że mi da jakiś porządny lek i wszystko przejdzie... tylko znów komórki NK muszę przesuwać...
Właśnie wrzuciłam tekst z piosenki post wyżej...
Dla Was !
Czas i pora Kochana Super...My już po wizycie, z Naszą Gwiazdką wszystko dobrze, ma już 350g i stopy 3cm! Hih skusiłam się nawet i kupiłam pierwsze ubranka :-)
*****a jak nie urok to sraczka!!!! Kurcia może nie planuj już nic, tylko jedź na spontanie, umów się z dnia na dzień... no nie wiem.. ciągle coś
Weteranki, które pozostawały... kiedyś i my wygramy!!!! Musimy!!!!
"Nie poddam się
Mnie nie złamie nic
Każda z trudnych chwil tylko doda sił
Marzenia są w nas
Nie trzeba nic tylko chcieć
Kto się nie boi
Ten już góra jest"
Właśnie wrzuciłam tekst z piosenki post wyżej...
Trafia do nas - bynajmniej do mnie!!!