reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Justin87 tak 2 blastocysty mialam. Hmm czyli powtorzyc za 2 dni i musi rosnać. Jak bedzie rosla to mimo ze taka niska to wszystko bedzie oki?
Takiej gwarancji nikt Ci nie da ale ważne, żeby teraz rosła. Niedawno @dżoasia miała podobną sytuację, że była niska beta ale się rozkręciła.
Z niskich bet też są ciążę, tak więc trzeba wierzyć, że wszystko dobrze się skończy.
Teraz trzeba liczyć na dobry przyrost. :)

reklama
:(:( czyli to moze sie wiazac z poronieniem czy z chorą Niunia?
No jeśli zarodek nie rozwija się prawidłowo z różnych powodów - najczęściej losowe genetyczne miszmasze to bety są właśnie takie nijakie, skaczą a potem gasną, puste jajo, nie bije serduszko i takie tam historie smutne. Ale jedna dziewczyna co ja pamietam dobrze ma synka zdrowiutkiego wiec ja bym brała prg i sprawdziła za 2-3 dni przyrosty. Potem co ma być to będzie, i tak boli tak ze bardziej nie zaboli.
Trzymaj się :*

Powodzenia dziewczyny na wizytach betach.
@NadziejaJest
@gosia321
@Justin87
Kciuki

Ja raczej załamana
Dzis 9dpt 3dniowego
Jutro lece na bete
Okropny bol brzucha @ .a rano lekko zaplamilam na brązowo

Pozatym jutro mam isc na bete
A dodatkowo jutro pogrzeb mojej kolezanki z kliniki. Zmarla w tak mlodym wieku

Powodzenia dziewczyny na wizytach betach.
@NadziejaJest
@gosia321
@Justin87
Kciuki

Ja raczej załamana
Dzis 9dpt 3dniowego
Jutro lece na bete
Okropny bol brzucha @ .a rano lekko zaplamilam na brązowo

Pozatym jutro mam isc na bete
A dodatkowo jutro pogrzeb mojej kolezanki z kliniki. Zmarla w tak mlodym wieku
Nie dziękuję, na betę pójdę w środę, ale to już tuż tuż. :)
Straszna sprawa, że ktoś umiera w młodym wieku. :(

reklama
Do góry