Nieeee. ;( tak mi niesamowicie przykrobeta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
reklama
Never give up
Fanka BB :)
Gosiu jestem całym serduchem z Tobą...!!!!beta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Kochana może jednak te nasze dzieciaczki nie miały być zimowe...
3maj się :*:*:*
Justin87
Gosiu, bardzo mi przykro. :'( [emoji24]beta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Margit2018
Kurcia zawieź mocz do badania zanim zaczniesz zażywać lekarstwa na posiew. Na zapalenie pewnie dostaniesz citronex antyb. Albo monural w saszetkach ( mi dopiero po dwóch pomogło) no i oczywiście żurawina wit.c. kwasna woda z ogorków - czasami tak się wlecze ale i takie rzeczy można przeżyć. Ale i tak człowieka szlag trafia@gosia321 mocne kciuki za przyrost!
@Gotart za betę!!
Nie wiem czy pamiętacie, ale parę dni temu pisałam, że boli mnie brzuch jak na @ mimo, że dopiero 10dc... Jak mnie w nocy złapał ten ból, jak za chwilę doszło szczypanie pęcherza i krwiomocz. Matko. Mam zapalenie pęcherza jakiego w życiu nie miałam. Od razu wzięłam furaginę, do lekarza też się wcisnę. Ale... dziś miałam robić cytokiny, a w czw komórki NK!. załamie się. 3 raz już będę przesuwać. Od marca za każdym razem jak mam iść to albo @ za wcześnie przychodzi, albo przeziębienie, Teraz pęcherz. Zaraz mnie jesień zastanie a immunologia nie będzie zrobiona.
Agniecha1508
@gosia321 - a zesz qurwa - Gosieńko tak mi przykrobeta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Margit2018
Noż k........wa!!!!!!ile można. Gosiu tak bardzo mi przykro bitwa przegrana ale wojna jeszcze nie. Tulę cię mocno.beta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Zejde dzis na zawal z nerwow. Na dodatek właśnie miałam telefon z pracy czy bede przedluzac zwolnienie,bo ona juz musi wiedziec! No cisnienie mi podniosla! Powiedzialam,ze w pt,bede wiedziala. Niech sie wala!
Właśnie niestety, ale tak mnie w nocy piekło, że bym rana nie dotrzymała bez furaginy, a nie miałam pojemniczka żeby dać do badania... A jeszcze ta krew ło jezu. Jak ją zobaczyłam to miałam ochotę zjeść całą paczkę furaginy.Kurcia zawieź mocz do badania zanim zaczniesz zażywać lekarstwa na posiew. Na zapalenie pewnie dostaniesz citronex antyb. Albo monural w saszetkach ( mi dopiero po dwóch pomogło) no i oczywiście żurawina wit.c. kwasna woda z ogorków - czasami tak się wlecze ale i takie rzeczy można przeżyć. Ale i tak człowieka szlag trafia
Monural w saszetce mam. Też się zastanawiałam czy nie wziąć, ale to już wolę żeby lekarz powiedział... Dziwne jest tylko to, że 4 lata temu brałam przez miesiąc szczepionkę na E.Coli, żeby nie dostawać zapalenia a tu buch. Zapalenie. Chyba, że inna bakteria jakaś.... Mam nadzieję, że mi da jakiś porządny lek i wszystko przejdzie... tylko znów komórki NK muszę przesuwać...
anetka303
[emoji22]beta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
reklama
Margit2018
Gortat powiedz pani że nie jesteś jasnowidzem i że nie wiesz co lekarz w piątek zadecyduje. Kciuki cały czas zaciśnięte.Zejde dzis na zawal z nerwow. Na dodatek właśnie miałam telefon z pracy czy bede przedluzac zwolnienie,bo ona juz musi wiedziec! No cisnienie mi podniosla! Powiedzialam,ze w pt,bede wiedziala. Niech sie wala!
Podziel się: