walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ku*wa!! Gosiu bardzo mi przykro :-( trzymaj się!beta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ku*wa!! Gosiu bardzo mi przykro :-( trzymaj się!beta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Gosiu tulębeta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Właśnie nigdy nie miałam do tego skłonności. Pęcherz mnie bolał 2 lata, ale po tonach wizyt u urologów, którzy niczego się nie doszukali i zrzucili na "nadreaktywny pęcherz", okazało się, że endomenda wszystkiemu winna, bo się przylepiła do pęcherza i po laparoskopii było o niebo lepiej. A dziś jak mnie siekło zapalenie, tak w życiu takiego nie miałam. Masz rację, że pewnie za mało piłam...Kurcia a z ręka na sercu piłaś tyle ile trzeba? Teraz pij bardzo duzo, żurawina do picia i połykania tez. 2 litry dziennie minimum, od razu lepiej ale jak zaczynasz mniej to wraca cholerstwo jeśli nie doleczysz. Dupa z tym, przykro mi
Gosiu co to znaczy? Tak bardzo wierzyłam w ciebiebeta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Ale przecież może być przyrost coś ruszyło to może jeszcze nie trzeba myśleć negatywnie . Tutaj z bet niskich były ciazebeta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
beta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
To jest spadek, Gosia miała wyższą betę wcześniej.Ale przecież może być przyrost coś ruszyło to może jeszcze nie trzeba myśleć negatywnie . Tutaj z bet niskich były ciaze
Ale przecież może być przyrost coś ruszyło to może jeszcze nie trzeba myśleć negatywnie . Tutaj z bet niskich były ciaze
Jakie to niesprawiedliwe....beta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Ja nie dziękuję jeszcze,żeby nie zapeszyć :-)@RedHotChiliPepper28 @Barburka @Iskra_82 kochane za badania! Niech maluchy dadzą się ładnie pomierzyc cudownych widoków ❤❤❤
@shaggy za malucha ! cudownych widoków ❤
@redferrari @anita9014 kochane za jajca ! Niech pięknie rosną! ❤❤
@Netiaskitchen kochana za Wasz cud ! Niech pokaże jak ładnie się zadomowil cudownych widoków ❤
@izabella87 @lama70 kochane za pozytywny przelot do bazy! Niech maluszki zadomowia się na najbliższe 9miesiecy! ❤❤
@gosia321 kochana za przyrost! Czekamyyy ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* ❤