reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Asia annamarie te wasze granulocyty to jest to samo tylko w innych jednostkach innych firm. Z kosztami u nas troszke sie poprawilo bo jest to niezbedny lek dla pacjentow onkologicznych ktorzy maja neutropenie po chemioterapii i kiedys kosztowal bardzo duzo i niestety pacjenci chorzy na raka nie mogli sobie czesto na niego pozwolic byl podawany tylko w szpitalach bo szpital mial inne przeliczniki kosztow pozatym pacjent ich nie pokrywal. Jak unormowaly sie przepisy to na Polski rynek firmy wydaly tego mnustwo pod roznymi nazwami accofil jest z tego co kojarze najnowszy
Gosia, a Ty jestes lekarzem? Jesli to powszechnie znana forumowa oczywistosc, z gory przepraszam za swoja ignorancje i niewiedze w temacie [emoji4]

reklama
Ile waży? Moje 5.60 i 6.40 [emoji28] ale ja mam ogólnie duże koty. Zaznaczam duże, nie spasione [emoji28] [emoji23]
To nasz Leon wazy 7.2kg. Ale to brytyjczyk, one sa duzo wieksze od dachowcow, no i po kastracji troche mu brzuch obwisl, choc dbamy o jego diete i zawsze mu wazymy dzienna porcje suchej karmy [emoji4]

reklama
Do góry