reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gosia, a Ty jestes lekarzem? Jesli to powszechnie znana forumowa oczywistosc, z gory przepraszam za swoja ignorancje i niewiedze w temacie [emoji4]
Nie ale te leki sa mi znane z oddzialow na ktorych pracowalam jako sekretarka ;)
Teraz tez zreszta zajmuje sie planowaniem poszczegolnych etapow terapi pacjenta onkologicznego ;)

reklama
Kot nie powinnien jesc suchej karmy :(
Widzisz a nasz wet zaleca zeby nie dawac mu nic innego. Wlasnie ze wzgledu na sklonnosc do tycia po kastracji i przy nieaktywnym trybie zycia. Gosia, znasz jakies dobre jakosciowo karmy do polecenia? Dajesz swoim tylko mokra? Za wszelkie porady dziekuje w imieniu Leona [emoji4]

Dziewczyny!
Chyba wpadłam!
Zobacz załącznik 853990
Echhh, zalozłam sobie, ze to niemożliwe. I teraz wielki stres bo ostatnie 3 tygodnie dużo alkoholu, nie brałam foliowego, byłam na diecie od kilku miesięcy, dużo wysiłku na siłowni, na majowce w górach szlaki po 20km. I w głowie już przedstawione.
Super ❤❤❤ trzymam kciuki za nudną ciążę ✊✊✊każda z nas by chciała takiej wpadki.

Widzisz a nasz wet zaleca zeby nie dawac mu nic innego. Wlasnie ze wzgledu na sklonnosc do tycia po kastracji i przy nieaktywnym trybie zycia. Gosia, znasz jakies dobre jakosciowo karmy do polecenia? Dajesz swoim tylko mokra? Za wszelkie porady dziekuje w imieniu Leona [emoji4]
Kazdy wet ma z tego profit ze poleca karme royala ktora jest najgorszym gownem niestety. Sucha karma zle dziala na nerki co nakreca tym samym pozniej problem leczenia a weterynarz ma dalej z tego zysk. Nie mowie ze tak robi kazdy
Whiskas i wszystkie karmy ktore sa w marketach to tez samo zlo bo to 4% miesa i reszta zboza ktorych kot nie toleruje. Ale nie martw sie tez zanim sie o tym dowiedzialam to byl Felix i Whiskas w ktorych jest tona dosmacxaczy zeby kot sie uzaleznil ;)
Ja teraz kupuje swojemu karme macs lub feringe albo animonde carny nie sa to najdrozsze karmy mokre ale przynajmniej maja 80% miesa
Moj najbardziej kocha macsa i animonde ale ona mu sie szybko nudzi nad feringa najpierw musi sie pomodlic :)
Masz tu link do sklepu w ktorym ja zamawiam duzo taniej niz w zoologicznych
Aa a macsa w zadnym zoologicznym nie znalazlam. Ale to moze moja dziura Olsztyn i dlatego ;)
Link do: 10% zniżki na Twoje pierwsze zamówienie!

Gosia nasza kotka je tylko sucha karme i popija woda z miski psow:);)
Odnosnie grano znam na wylot , moja mama oo chemii je brala na neuropatie, oczywiscie niewiele pomoglo, mama dalej ma slabe czucie w nogach. Tutaj na oddzialach tez sie je stosuje, nie sa natomiast nie dostepne w aptekach, jak juz to dostajesz je ze szpitala badz na extra rezepte sa zamawiane.

Kazdy wet ma z tego profit ze poleca karme royala ktora jest najgorszym gownem niestety. Sucha karma zle dziala na nerki co nakreca tym samym pozniej problem leczenia a weterynarz ma dalej z tego zysk. Nie mowie ze tak robi kazdy
Whiskas i wszystkie karmy ktore sa w marketach to tez samo zlo bo to 4% miesa i reszta zboza ktorych kot nie toleruje. Ale nie martw sie tez zanim sie o tym dowiedzialam to byl Felix i Whiskas w ktorych jest tona dosmacxaczy zeby kot sie uzaleznil ;)
Ja teraz kupuje swojemu karme macs lub feringe albo animonde carny nie sa to najdrozsze karmy mokre ale przynajmniej maja 80% miesa
Moj najbardziej kocha macsa i animonde ale ona mu sie szybko nudzi nad feringa najpierw musi sie pomodlic :)
Masz tu link do sklepu w ktorym ja zamawiam duzo taniej niz w zoologicznych
Aa a macsa w zadnym zoologicznym nie znalazlam. Ale to moze moja dziura Olsztyn i dlatego ;)
Link do: 10% zniżki na Twoje pierwsze zamówienie!
O widzisz, dobrze wiedzieć, my zawsze kupujemy royala dla kastrowanych kotów.

reklama
Do góry