reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Naszego kotka wzieliśmy ze schroniska. Serce pękało na sam widok. A rodzicom męża wzieliśmy pieska,którego poprzedni właściciel zostawił przypiętego przy budzie bez jedzenia i picia,a sam wyjechał na kilkanaście dni. Dobrze,że ktoś to zgłosił. Niektórzy ludzie są bez serca.

Pierwszego psa, gdy miałam 6 lat kupili mi rodzice, drugi to już ten Nasz schroniskowy i powiedziałam sobie, że już KAŻDY kolejny będzie ze schroniska... One dają tyle miłości, że nie można sobie tego wyobrazić :-)

reklama
Gosia nasza kotka je tylko sucha karme i popija woda z miski psow:);)
Odnosnie grano znam na wylot , moja mama oo chemii je brala na neuropatie, oczywiscie niewiele pomoglo, mama dalej ma slabe czucie w nogach. Tutaj na oddzialach tez sie je stosuje, nie sa natomiast nie dostepne w aptekach, jak juz to dostajesz je ze szpitala badz na extra rezepte sa zamawiane.
U nas tez kiedys byly na import docelowy teraz na szczescie sie zmienilo i pacjent moze sobie je podac w domu.
A jesli chodzi o sucha karme moj tez je bo go tego nauczylam ale staram sie dawac suchej jak najmniej

Kazdy wet ma z tego profit ze poleca karme royala ktora jest najgorszym gownem niestety. Sucha karma zle dziala na nerki co nakreca tym samym pozniej problem leczenia a weterynarz ma dalej z tego zysk. Nie mowie ze tak robi kazdy
Whiskas i wszystkie karmy ktore sa w marketach to tez samo zlo bo to 4% miesa i reszta zboza ktorych kot nie toleruje. Ale nie martw sie tez zanim sie o tym dowiedzialam to byl Felix i Whiskas w ktorych jest tona dosmacxaczy zeby kot sie uzaleznil ;)
Ja teraz kupuje swojemu karme macs lub feringe albo animonde carny nie sa to najdrozsze karmy mokre ale przynajmniej maja 80% miesa
Moj najbardziej kocha macsa i animonde ale ona mu sie szybko nudzi nad feringa najpierw musi sie pomodlic :)
Masz tu link do sklepu w ktorym ja zamawiam duzo taniej niz w zoologicznych
Aa a macsa w zadnym zoologicznym nie znalazlam. Ale to moze moja dziura Olsztyn i dlatego ;)
Link do: 10% zniżki na Twoje pierwsze zamówienie!
Dziekuje [emoji8]

Hejka dziewczyny mam pytanie jest tu jakąś którą pracuje w Lidlu mam parę pytań bo podjęłam decyzję że zmieniam pracę i bym chciał przejść do Lidla bo otwierają następnego???? Proszę niech się odezwie osoba która pracuje w Lidlu

To ja Wam przedstawiam moje 60kg szczęścia ;) Nasza pierworodna i jedyna...
20180506_152958.jpg

Załączniki

• 20180506_152958.jpg
    20180506_152958.jpg
    599,9 KB · Wyświetleń: 611
M ciągnął mnie na rowre , a że ja dziś wczorajsza to się obraził i sam sobie pojechał wychodząc rzucił tekst:" my prawie już nic razem nie robimy od tygodnia ... nawet wczoraj sama piłaś" :growl: nie ma to jak szukanie dziury w całym :rofl: m@łż czerwonego soku nie pija :-p .... ach z tymi facetami :rolleyes2:

reklama
M ciągnął mnie na rowre , a że ja dziś wczorajsza to się obraził i sam sobie pojechał wychodząc rzucił tekst:" my prawie już nic razem nie robimy od tygodnia ... nawet wczoraj sama piłaś" :growl: nie ma to jak szukanie dziury w całym :rofl: m@łż czerwonego soku nie pija :-p .... ach z tymi facetami :rolleyes2:
A my dziś właśnie się wypuscilismy na rowery ... Agnieszka było mu polać trzy głębsze wczoraj i dziś myslelibyscie podobnie :) hihi

Do góry