reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No więc ja już mam wyniki, zatem zaczynam dzień od dobrych wieści :-) Dziś 16 dpt jednej blastki, beta 3335 :-) :-) :-) Znowu był płacz,ale już trochę ochłonęłam :-) Tak więc u mnie spokojny weekend.Trzymam kciuki za kolejne dzisiejsze good newsy!!!
Znowu płacz? To już kiedyś się udało?:-) gratuluję z całego serducha:-*

reklama
No więc ja już mam wyniki, zatem zaczynam dzień od dobrych wieści :-) Dziś 16 dpt jednej blastki, beta 3335 :-) :-) :-) Znowu był płacz,ale już trochę ochłonęłam :-) Tak więc u mnie spokojny weekend.Trzymam kciuki za kolejne dzisiejsze good newsy!!!
I po co było panikować? :D Wizyta w pn? To piękny zarodunio będzie :)

Dostałam zielone światło na stymulację. 75 ml genopeptylu i 75 menopuru i po 6 dniach USG. Pani Doktor nie była tak optymistycznie nastawiona jak lekarz w krakowskim Par..sie i kazała nam się psychicznie na różne scenariusze przygotować. Ale wierzę,że będzie dobrze :) Miłego dnia wszystkim! :):):)
No nie dziwie sie bo tam w Par do wszystkiego z uśmiechem sie podchodzi choc chce sie ryczec. Jak mi tak szef robil drożność i myslalam ze wykituje to sie smial ze to pestka w porownaniu do porodu. A i wogole jakos jak sobie przypomnę jego podejście do pacjenta. Szkoda czasu na ta klinike. A w ciechocinku bylas u dr P-A czy u Cz?

Dostałam zielone światło na stymulację. 75 ml genopeptylu i 75 menopuru i po 6 dniach USG. Pani Doktor nie była tak optymistycznie nastawiona jak lekarz w krakowskim Par..sie i kazała nam się psychicznie na różne scenariusze przygotować. Ale wierzę,że będzie dobrze :) Miłego dnia wszystkim! :):):)
Super wieści!! Czyli od kiedy kłucie? Od dzisiaj już? :)
Jaki dokładny plan działania? Jaka metoda zapładniania?

Kciuki oby wszystko poszlo w tym najlepszym scenariuszu

@Netiaskitchen
Gratuluje slicznej bety. Teraz tylko widok pięknego bijacego serduszka Cię wzruszy jeszcze bardziej

reklama
Do góry