Również mocno trzymam kciuki:-)Gosia321 kciuki zaciśnięte
reklama
Hooope86
Fanka BB :)
redferrari
kusicie kusicie - żebym się zrobiła na mumięSą i kolorowe bandaże. Na dodatek samo przylepne i rozciągliwe także by wyszuplily dodatkowo:-)ja mam czerwony i niebieski:-)
Gosia892
Dziękuję [emoji8]jesteś wspaniała [emoji16]obiecywalam sobie, że nie będę tak przeżywała i szukała na siłę objawów, że nie zeswiruje podczas oczekiwania na betę, ale widzę że średnio mi to wychodzi[emoji16]@Gosia892 - pozytywnie myślenie proszę.
Kuchana ja miałam ( raczej se uroiłam) wszystkie objawy twardy brzuch ( choć to quwa były zaparcia) duże cycuszki ( niestety nie zostały) senność ( przy tej ilości tabsów jak najbardziej) przeciągającą się macice ( taaa szkoda , że mózg mi sie nie rozciagnoł) iiii sraczka z tych odczuć było -beta nawet nie drgneła jeszcze po odstawieniu leków szukałam tych objawów [emoji14] . Wiec kobieto pozytywne myślenie w ciąży jesteś !!!!
Każda z Nas jest inna - i ile kobiet tyle objawów. Qurwa uda się - wszystkimi Nam się uda.
MIŁEGO
Oczekiwanie2017
Dziewczynki, bardzo mi przykro, że wczorajszy dzień przyniósł tyle złych i niepewnych informacji. Każda zasługuje na szczęście i wcześniej czy później ono przyjdzie. Kciuki za wszystkie Was razem i każdą z osobna cały czas zaciśnięte. Mało się tu udzielam, ale czytam Was codziennie i cieszę się każda dobra wiadomością i smucę złą. Oby dziś podjawily się tylko te pierwsze .
Netiaskitchen
No więc ja już mam wyniki, zatem zaczynam dzień od dobrych wieści :-) Dziś 16 dpt jednej blastki, beta 3335 :-) :-) :-) Znowu był płacz,ale już trochę ochłonęłam :-) Tak więc u mnie spokojny weekend.Trzymam kciuki za kolejne dzisiejsze good newsy!!!
reklama
Gosia892
Gratuluje!!!!! [emoji8]No więc ja już mam wyniki, zatem zaczynam dzień od dobrych wieści :-) Dziś 16 dpt jednej blastki, beta 3335 :-) :-) :-) Znowu był płacz,ale już trochę ochłonęłam :-) Tak więc u mnie spokojny weekend.Trzymam kciuki za kolejne dzisiejsze good newsy!!!
Podziel się: