reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Gosia892 - pozytywnie myślenie proszę.
Kuchana ja miałam ( raczej se uroiłam) wszystkie objawy:rofl: twardy brzuch ( choć to quwa były zaparcia) duże cycuszki ( niestety nie zostały) senność ( przy tej ilości tabsów jak najbardziej) przeciągającą się macice ( taaa szkoda , że mózg mi sie nie rozciagnoł) iiii sraczka z tych odczuć było -beta nawet nie drgneła :szok: jeszcze po odstawieniu leków szukałam tych objawów [emoji14] . Wiec kobieto pozytywne myślenie w ciąży jesteś !!!!
Każda z Nas jest inna - i ile kobiet tyle objawów. Qurwa uda się - wszystkimi Nam się uda. :tak:
MIŁEGO :)
Dziękuję [emoji8]jesteś wspaniała [emoji16]obiecywalam sobie, że nie będę tak przeżywała i szukała na siłę objawów, że nie zeswiruje podczas oczekiwania na betę, ale widzę że średnio mi to wychodzi[emoji16]

Dziewczynki, bardzo mi przykro, że wczorajszy dzień przyniósł tyle złych i niepewnych informacji. Każda zasługuje na szczęście i wcześniej czy później ono przyjdzie. Kciuki za wszystkie Was razem i każdą z osobna cały czas zaciśnięte. Mało się tu udzielam, ale czytam Was codziennie i cieszę się każda dobra wiadomością i smucę złą. Oby dziś podjawily się tylko te pierwsze :).

Jak przyjmowałyście encorton 5mg ile dni przed transferem? Czy w dniu criotransferu dopiero zaczełyscie?

reklama
Do góry