reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No nie dziwie sie bo tam w Par do wszystkiego z uśmiechem sie podchodzi choc chce sie ryczec. Jak mi tak szef robil drożność i myslalam ze wykituje to sie smial ze to pestka w porownaniu do porodu. A i wogole jakos jak sobie przypomnę jego podejście do pacjenta. Szkoda czasu na ta klinike. A w ciechocinku bylas u dr P-A czy u Cz?
Byłam u P-A. Kurcze tak dobre wrażenie na mnie ta babeczka robi. Super jest. No i właśnie taka konkretna.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podsyłam gdyby któraś chciała se poćwiczyć podczas poprawy endometrium wytrawnym kwasem z zalecenia Naszej doktórki @dżoasia :p
Screenshot_2018-05-05-12-09-23-1.png
ja wieczorem po pracy poćwicze i dam jutro znać czy będą zakwasy ... Łojjj bedzie ból dupska lub głowy łojjjk

Załączniki

• Screenshot_2018-05-05-12-09-23-1.png
    Screenshot_2018-05-05-12-09-23-1.png
    683,8 KB · Wyświetleń: 518
reklama
No więc ja już mam wyniki, zatem zaczynam dzień od dobrych wieści :-) Dziś 16 dpt jednej blastki, beta 3335 :-) :-) :-) Znowu był płacz,ale już trochę ochłonęłam :-) Tak więc u mnie spokojny weekend.Trzymam kciuki za kolejne dzisiejsze good newsy!!!

No i pięknie!!
Po wczorajszym armagedonie dzisiaj się pięknie zaczyna.
Gratulacje ;) ;)

Do góry