reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No nie dziwie sie bo tam w Par do wszystkiego z uśmiechem sie podchodzi choc chce sie ryczec. Jak mi tak szef robil drożność i myslalam ze wykituje to sie smial ze to pestka w porownaniu do porodu. A i wogole jakos jak sobie przypomnę jego podejście do pacjenta. Szkoda czasu na ta klinike. A w ciechocinku bylas u dr P-A czy u Cz?
Byłam u P-A. Kurcze tak dobre wrażenie na mnie ta babeczka robi. Super jest. No i właśnie taka konkretna.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podsyłam gdyby któraś chciała se poćwiczyć podczas poprawy endometrium wytrawnym kwasem z zalecenia Naszej doktórki @dżoasia :p
Screenshot_2018-05-05-12-09-23-1.png
ja wieczorem po pracy poćwicze i dam jutro znać czy będą zakwasy ... Łojjj bedzie ból dupska lub głowy łojjjk

Załączniki

• Screenshot_2018-05-05-12-09-23-1.png
    Screenshot_2018-05-05-12-09-23-1.png
    683,8 KB · Wyświetleń: 521
reklama
No więc ja już mam wyniki, zatem zaczynam dzień od dobrych wieści :-) Dziś 16 dpt jednej blastki, beta 3335 :-) :-) :-) Znowu był płacz,ale już trochę ochłonęłam :-) Tak więc u mnie spokojny weekend.Trzymam kciuki za kolejne dzisiejsze good newsy!!!

No i pięknie!!
Po wczorajszym armagedonie dzisiaj się pięknie zaczyna.
Gratulacje ;) ;)

Do góry