reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie chce pójść za daleko ale kolorowe gipsy są ;)))
A bandaże kolorowe dostają psiaki po zabiegach - nasz miał czarny w czachy, różowy w serduszka (nie przepadał za nim), niebieski w chmurki itd.... ;)
Są i kolorowe bandaże. Na dodatek samo przylepne i rozciągliwe także by wyszuplily dodatkowo:-)ja mam czerwony i niebieski:-)

reklama
Dziewczyny, przy gonapeptylu mogę być aktywna fizycznie? Dużo jeżdżę rowerem, ostatnio w ciągu 2 dni 91 km. Zastanawiam się kiedy powiedzieć stop i przejść na nording walking [emoji28]
Ja w tamtym roku powiedziałam stop w niedzielę wieczór przed poniedziałkową punkcją :D a dzień wcześniej w sobotę ponad 60km zrobiłam ;)

Never give up - tak mi przykro Kochana. :(Zastanów się nad immunologią. Ja zrobiłam test na trombofilię i okazało się że mam wrodzoną i bez heparyny kolejna próba by się nie udała. Czeka mnie wizyta u hematologa i dodatkowo uderzam w komórki nk.

NadziejaJest - powtórz betę może jeszcze było za wcześnie albo maluszek leniwy.:)

Pysia - 50% to bardzo dużo a nadzieja umiera ostatnia.:)

Gosia321

reklama
Do góry