Są i kolorowe bandaże. Na dodatek samo przylepne i rozciągliwe także by wyszuplily dodatkowo:-)ja mam czerwony i niebieski:-)Nie chce pójść za daleko ale kolorowe gipsy są ))
A bandaże kolorowe dostają psiaki po zabiegach - nasz miał czarny w czachy, różowy w serduszka (nie przepadał za nim), niebieski w chmurki itd....
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
A.więc trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110] no i ja trzymam mocno za bliźniaki :-)Tak dzisiaj powtorka niech rosnie [emoji110][emoji110][emoji110]
misis188
@Koniczyna82 za kropka zeby zostalz mamusia na 9 m-cy
dżoasia
Ja w tamtym roku powiedziałam stop w niedzielę wieczór przed poniedziałkową punkcją a dzień wcześniej w sobotę ponad 60km zrobiłamDziewczyny, przy gonapeptylu mogę być aktywna fizycznie? Dużo jeżdżę rowerem, ostatnio w ciągu 2 dni 91 km. Zastanawiam się kiedy powiedzieć stop i przejść na nording walking [emoji28]
Never give up
@Koniczyna82 zaciskaj mocno nóżki i trzymaj kropka(-i) przez całe 9 miesięcy ❤❤❤
Gosia za piękny przyrost!!!!
Gosia za piękny przyrost!!!!
Koniczyna82
Za dwa kropki@Koniczyna82 za kropka zeby zostalz mamusia na 9 m-cy
Justin87
Trzymamy kciuki w takim razie za dwa kropki.Za dwa kropki
Agonia777
Never give up - tak mi przykro Kochana. Zastanów się nad immunologią. Ja zrobiłam test na trombofilię i okazało się że mam wrodzoną i bez heparyny kolejna próba by się nie udała. Czeka mnie wizyta u hematologa i dodatkowo uderzam w komórki nk.
NadziejaJest - powtórz betę może jeszcze było za wcześnie albo maluszek leniwy.
Pysia - 50% to bardzo dużo a nadzieja umiera ostatnia.
Gosia321
NadziejaJest - powtórz betę może jeszcze było za wcześnie albo maluszek leniwy.
Pysia - 50% to bardzo dużo a nadzieja umiera ostatnia.
Gosia321
Agniecha1508
Za wszystkie WALECZNE KOBIETY w dniu dzisiejszym : transferujace , podglądające , betujace , ogromne
reklama
Podziel się: