reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, wiem, że być może moje pytanie jest nie na miejscu ale czy którejś z Was nie zostało się trochę Estrofemu i tej Faxipiryny czy czegoś tam przeciwzakrzepowego? W dniu transferu byłam tak zakręcona, że poprosiłam o receptę tylko na luteine. Źle obliczylam, myślałam, że mi starczy do wizyty :( wizyta w sobotę. Nie opłaca mi się jechać ponad 100 km tylko po receptę. Z chęcią odkupie wszystko co macie, płace za wysyłkę :-) może któraś mnie wspomoże? Pozdrawiam, miłego dnia :-)

reklama
Cześć, miłego dnia życzę. :)
@Koniczyna82 powodzenia. :)
U mnie dzisiaj 5 dpt, śpiąca jestem jak nie wiem, piersi bolą, wszystko byłoby pięknie gdyby leki nas nie oszukiwały. ;)
@Gotart a Ty jak tam dzisiaj? Idziesz w poniedziałek na betę?
Chyba skusze sie w poniedziałek lub wtorek. A Ty kiedy? Dzis juz sie tak przebudzilam,oczu dobrze nie otworzylam i dostalam zawrotu glowy. Nigdy tak nie mialam,wiec pojawila sie nadzieja...

Dziewczyny, przy gonapeptylu mogę być aktywna fizycznie? Dużo jeżdżę rowerem, ostatnio w ciągu 2 dni 91 km. Zastanawiam się kiedy powiedzieć stop i przejść na nording walking [emoji28]

Witam
jeśli ktoś potrzebuje mam
Fragmin 5000 j.m. 7 zastrzyków
Encorton 1 całe opakowanie i ponad połowe drugiego
Estrofem 1 całe opakowanie , w drugim 17
Mnie się już nie przydaja z powodu naturalnego cudu odsprzedam wszystko na pewno sie dogadamy, prosze o priv lub na arti.m@o2.pl

Dziewczyny, przy gonapeptylu mogę być aktywna fizycznie? Dużo jeżdżę rowerem, ostatnio w ciągu 2 dni 91 km. Zastanawiam się kiedy powiedzieć stop i przejść na nording walking [emoji28]
mi lekarz powiedział, że on właściwie nie wpływa i mogę ćwiczyć tylko mniej intensywnie - trningi siłowe odrzucić :)

jeszcze mnie do kłamstwa namawiacie :D a gdzie kolorowe bandarze można kupić? to by był hit jakbym cała zabandażowana przyszłą zamiast kiecki :) i wtedy bym była gwiazdą wieczoru :)

Nie chce pójść za daleko ale kolorowe gipsy są ;)))
A bandaże kolorowe dostają psiaki po zabiegach - nasz miał czarny w czachy, różowy w serduszka (nie przepadał za nim), niebieski w chmurki itd.... ;)

reklama
Nie chce pójść za daleko ale kolorowe gipsy są ;)))
A bandaże kolorowe dostają psiaki po zabiegach - nasz miał czarny w czachy, różowy w serduszka (nie przepadał za nim), niebieski w chmurki itd.... ;)
ja bym chyba strzelała w ten niebieski w chmurki - w niebieskim mi dobrze...
czyli muszę po prostu udać się do weterynarza? I udawać psa :D
tam mnie jeszcze nie było - ale wszystko przede mną :)

Do góry