reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

swoją drogą to tak wyjdzie, że około 3 dni po transferze będę miała impre rodzinną z potańćówką... i chyba nie będzie baletów, bo to za wcześnie no nie? rodzina uzna, że coś ze mną nie tak, bo ja do baletów zawsze pierwsza i nie schodzę z parkietu :)
@redferrari - owiniesz se nogę bandażem :rofl: tylko pod kolor kiecki dobierze :tak: i pełna konspiracja - symulacja ;) - będziesz same przytulańce tańcowała :tak:

reklama
@redferrari - owiniesz se nogę bandażem :rofl: tylko pod kolor kiecki dobierze :tak: i pełna konspiracja - symulacja ;) - będziesz same przytulańce tańcowała :tak:
jeszcze mnie do kłamstwa namawiacie :D a gdzie kolorowe bandarze można kupić? to by był hit jakbym cała zabandażowana przyszłą zamiast kiecki :) i wtedy bym była gwiazdą wieczoru :)

Vorreiavereunbimbo wizyta przed transferem
Koniczyna82 transfer !!
gosia321 beta !!

Samych pięknych wizyt w ten słoneczny dzień Babeczki.
Gosia w podskokach biegnij na betę. Ja to bym była 1 pod labolatorium [emoji23] [emoji173]

Kochane, wstam dziś (3 dpt) i znów nic... 0 jakichkolwiek objawów... Jajnik już nie boli, brzuch ani kręgosłup też nie, sama już nie wiem czy to dobrze, czy się martwić, że nic tam u mnie się nie dzieje... Powodzenia dla dzisiejszych betek, 3mam za Was mocno kciuki [emoji110][emoji8]
Nie doszukuj sie objawow ja jak cos gdzies zaklulo czy zabolalo to nie patrzylam na to ooo cos sie dzieje ooo nic nie czuje
Wprowadzasz sie tylko w niepotrzebny stres. Dopiero jak zobaczylam pozytywna bete to przypomnialam sobie co sie dzialo w poszczegolnych dniach ale nie bylo tez tak ze wszystko bralam za objaw pozytywnej bety wiekszosc potransferowych objawow jest spowodowana progesteronem

@Gosia892 - pozytywnie myślenie proszę.
Kuchana ja miałam ( raczej se uroiłam) wszystkie objawy:rofl: twardy brzuch ( choć to quwa były zaparcia) duże cycuszki ( niestety nie zostały) senność ( przy tej ilości tabsów jak najbardziej) przeciągającą się macice ( taaa szkoda , że mózg mi sie nie rozciagnoł) iiii sraczka z tych odczuć było -beta nawet nie drgneła :szok: jeszcze po odstawieniu leków szukałam tych objawów :p . Wiec kobieto pozytywne myślenie w ciąży jesteś !!!!
Każda z Nas jest inna - i ile kobiet tyle objawów. Qurwa uda się - wszystkimi Nam się uda. :tak:
MIŁEGO :)
Padlam Agniecha rozwalilas mnie :D :D
Sikam :D

reklama
Vorreiavereunbimbo wizyta przed transferem
Koniczyna82 transfer !!
gosia321 beta !!

Samych pięknych wizyt w ten słoneczny dzień Babeczki.
Gosia w podskokach biegnij na betę. Ja to bym była 1 pod labolatorium [emoji23] [emoji173]
Jeszcze godzine musze odczekac od przyjetych lekow no raczej nie usmiechalo mi sie zeby przed 6 w sobote jechac do labu :)

Do góry