Bardzo mi przykro, tulę, trzymaj sięNie udało się
reklama
Przykro mi ogromnieNie udało się
przykro mi.. przytulam :*Nie udało się
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Nie udało się
Bardzo mi przykro. ;((((
Malaja32
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki za podglądnięcie kropka i za pięknie bijące serduszkoMy już czekamy w klinice ... Im bliżej wizyty tym gorsze myśli i strach ehh... 3majcie kciuki żeby ten mały kropek się pokazał
Agniecha1508
@Never give up - wiem , że qurewsko boli - kochana uda Nam się - zobaczysz uda jeszce chwila może dwie lub trzy i my się pochwalimy swoim betami - wieże w Nas wszystkie silne babkiNie udało się
walczaca o szczescie
[emoji853][emoji853][emoji853] Musicie walczyć dalej!Nie udało się
Justin87
Bardzo mi przykro. Wiem doskonale jak to boli. Trzeba iść dalej do przodu i się nie poddawać. Dzisiaj był 8dpt blastocysty? Będziesz jeszcze sprawdzała betę pojutrze dla pewności?Nie udało się
reklama
No właśnie tak zrobimy najpierw prenatalne czyli krew i usg potem papa a jak coś wyjdzie to wtedy nifta. Muszę tylko dopytać czy u mnie w klinice jest szansa na prenatalne na NFZ.Nie wiem jaka podjelas decyzje bo dopiero nadrabiam zaleglosci. Ja proponuje zrobic moze najpierw po koleii. Zacznij od skierowania na badania prenstalne z powodu in vitro. To jest wskazanie do prenatalych na NFZ. Zrob moze najpierw prenatalne badania a jeslu cos Ciebie i lekarza zaniepokoi to wtedy jest czas na wieksze wnikanie. Takie namawianie lekarza ba Nifty na tym etapie ciazy bez wskazan to jak dla mnie naciaganie. To jest oczywiscie tylko moje zdanie a decyzja nalezy do Was. A jrslu chodzi o dzidzie yo uwazam ze jest wszystko ok tylko lekarz chce dac kolegom po fachu zarobic. i tyle ;D
Podziel się: