anetka303
Fanka BB :)
Oo kurczę...przykro mi [emoji22]Nie udało się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo kurczę...przykro mi [emoji22]Nie udało się
Ściskam mocno paluchyMy już czekamy w klinice ... Im bliżej wizyty tym gorsze myśli i strach ehh... 3majcie kciuki żeby ten mały kropek się pokazał
Ja bym powtórzyła dla pewności jeszcze. Wygląda na to, że coś się zadziało, bo to nie 0.u mnie tez lipa ogromna beta 2.91 i ch.j jeden wielki. Cala nadzieja runela.
@NadziejaJest Justynka ma rację. Powtórz dla pewności...u mnie tez lipa ogromna beta 2.91 i ch.j jeden wielki. Cala nadzieja runela.
Bardzo mi przykro. Ja czekam na wizytę kontrolną jak tam moje jajeczka i się jakos dziwnie stresuje. Więc nie chce nawet myśleć jak to jest później. Trzymaj się mocno!Dziękuję każdej z osobna za wsparcie :*
Na ta chwilę nie wiem co dalej... na pewno nie będę powtarzać bety bo to nie ma sensu.
Dziękuję każdej z osobna za wsparcie :*
Na ta chwilę nie wiem co dalej... na pewno nie będę powtarzać bety bo to nie ma sensu.
u mnie tez lipa ogromna beta 2.91 i ch.j jeden wielki. Cala nadzieja runela.
Kochana Tule mocnoNie udało się
Leć powtórzyć za 2 dni ...u mnie tez lipa ogromna beta 2.91 i ch.j jeden wielki. Cala nadzieja runela.