Netiaskitchen
Fanka BB :)
Kochana,tak mi przykro...Już definitywnie bez szans na poprawę wyniku?Nie udało się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana,tak mi przykro...Już definitywnie bez szans na poprawę wyniku?Nie udało się
Przykro mi... musisz jeszcze powtórzyć bo coś tam drgnęło.u mnie tez lipa ogromna beta 2.91 i ch.j jeden wielki. Cala nadzieja runela.
Teraz możesz się napić, wykrzyczeć, wypłakać a jak przyjdzie @ zaczniesz walkę od nowa!Dziękuję każdej z osobna za wsparcie :*
Na ta chwilę nie wiem co dalej... na pewno nie będę powtarzać bety bo to nie ma sensu.
przykro mi bardzoNie udało się
u mnie tez lipa ogromna beta 2.91 i ch.j jeden wielki. Cala nadzieja runela.
Ani zarodka ani serduszkaTrzymam kciuki za podglądnięcie kropka i za pięknie bijące serduszko
Na twoim miejscu (bez większej nadziei [emoji22]) Ale jednak bym sprawdziła za 2 dni...u mnie tez lipa ogromna beta 2.91 i ch.j jeden wielki. Cala nadzieja runela.
Może późną implantacja a może już spadek...nie dowiesz się póki nie sprawdziszNie mam juz złudzeń tu sa takie normy... Dla nas po transferach to sie nie dotyczy?
O rany! Co za ch*jowy dzień...a pecherzyk był? Kurcze....Pysiu przykro miAni zarodka ani serduszka