Ja np miałam transfer 31.03 a pęcherzykowa wizytę 17.04 już było widacKochane na kiedy mniej wiecej sie umowic na wizyte zeby uslyszec serduszko nie chcem jezdzic 2 razy tydzien po tygodniu. A czy sa pecherzyki to moge sprawdzic na miejscu w Olsztynie
reklama
A 27.04 już biło serduchowo jak dzwon 133 na minutę a ostatni miesiączka 15.03 tran blastocystyJa np miałam transfer 31.03 a pęcherzykowa wizytę 17.04 już było widac
misis188
Fanka BB :)
To na pewno przez lutinus. Bierz probiotyki na pewno, jedz zurawine, sok zurawinowy tez chyba można. Poczytaj czy kore debu można stosować a jak tak to zrob sobie nasiadowke i jeszcze kiedyś tantum rosa mi pomoglo ale tez zapytaj czy kobiety w ciazy to moga stosować. Z probiotykow ja Ci polecam provag i invag-jeden dowcipny, drugi doustnyDziewczyny pomóżcie! Wczoraj transfer A dziś w godzinach popoludniowych zaczęło się przeokropne swedzenie pochwy! Podejrzewam, że to przez to wpychanie tej luteiny jakieś zapalenie grzybica się wdalo. Co robić? Co mogę wziąć? Nasiadowka w maślance i wodzie z octem nic nie dała, doraźnie smaruje clotrimazolum. Mam iladian jeszcze i clotrimazolum w tabletach.
annemarie
Kochana ja przez dwadziescia pare transferow nie widzialam pozytywnego testuod kiedy korzystamy z dawczyni , widze pozytywny i dalej nie wierze.Te nasze przeczycia sa o kant du***rozbic, hormony nami steruja nie zdrowy rozsadek. A im dalej od transferu to w tym glebsza czarna dziure wpadamy , znam to na pamiec, wiem jak wkur*** czlowieka ogarnia, budzisz sie i zaczynasz kminic; brzuch?cycki?paw?siku?jest? nie ma? I diagnoza juz jest... spokojniewierze ze bedzie ok, a jak nie to nie koniec swiatadalej bedziecie dzialacJeszcze nigdy nie widzialam pozytywnego testu 7dpt blastki zrobię bete. Chyba prawde mi juz powie?
Moje przeczucia co do @gosia321 sprawdzily sie...Ale zawsze nie musze miec przeciez racji
Kochana,nie wiem jak to zrobilas,ale przemowilas mi do rozumu i podnioslas na duchu! Dziękuję bardzo To niesamowite,ze sama tyle przeszlas ( Twoja historię wyjatkowo dobrze pamiętam), a jeszcze potrafisz innych pocieszac. Jestes super silna i pozytywna kobietka! Trzymam za Ciebie kciuki bezustannieKochana ja przez dwadziescia pare transferow nie widzialam pozytywnego testuod kiedy korzystamy z dawczyni , widze pozytywny i dalej nie wierze.Te nasze przeczycia sa o kant du***rozbic, hormony nami steruja nie zdrowy rozsadek. A im dalej od transferu to w tym glebsza czarna dziure wpadamy , znam to na pamiec, wiem jak wkur*** czlowieka ogarnia, budzisz sie i zaczynasz kminic; brzuch?cycki?paw?siku?jest? nie ma? I diagnoza juz jest... spokojniewierze ze bedzie ok, a jak nie to nie koniec swiatadalej bedziecie dzialac
Ja byłam dosyć późno 8 tydz i 2 dni na wizycie pierwszej i widoki już piękne rączki wyraźnie widoczne a serce jak dzwon !!Przy becie ok 10tys ponoc serduszko zaczyna bic
annemarie
Jeszcze nic straconego i wszystko co piekne przed tobaA wiesz , my to takie szpeszyl lomen jestesmy i nic nie ma na hop siupKochana,nie wiem jak to zrobilas,ale przemowilas mi do rozumu i podnioslas na duchu! Dziękuję bardzo To niesamowite,ze sama tyle przeszlas ( Twoja historię wyjatkowo dobrze pamiętam), a jeszcze potrafisz innych pocieszac. Jestes super silna i pozytywna kobietka! Trzymam za Ciebie kciuki bezustannie
Jak nie widziałaś ?! A mój to co przestań się nakręcać bo jutro jadę na wizytę więc już się poswiece wykręce i nakopie Ci do tyłka już Ci dużo nie zostało tylko parę dni ...Jeszcze nigdy nie widzialam pozytywnego testu 7dpt blastki zrobię bete. Chyba prawde mi juz powie?
Moje przeczucia co do @gosia321 sprawdzily sie...Ale zawsze nie musze miec przeciez racji
Zapraszam oczywiście Nie tylko na skopanie mi tyłka Kciuki juz trzymam i czekam na same dobre wiesciJak nie widziałaś ?! A mój to co przestań się nakręcać bo jutro jadę na wizytę więc już się poswiece wykręce i nakopie Ci do tyłka już Ci dużo nie zostało tylko parę dni ...
reklama
kikifish87
Kiepski humor mnie dopadl Jak wczoraj miałam jeszcze iskierke nadzieji,ze sie uda tak dzis juz w to nie wierze Po prostu kobieca intuicja mi tak podpowiada...Nic kompletnie nie czuje,zeby sie u mnie dzialo. Wiem,ze to jeszcze wcześnie. Ale większość z Was miala jakies bole,dolegliwości,cokolwiek....A tu nic
nie martw sie ja tez nie mam najlepszego. od 2 dpt codziennie rano plamie żywoczerwoną krwia. jutro dzwonie do kliniki
Jak Ci zazdroszcze blaski przynajmniej szybciej mozesz zrobic bete a ja przy moim 3 dniowym kolejne dni musze czekac.
Dlaczego to sie tak ciągnie. dzis dopiero 5dpt
Gosia i ja sie dołaczam do ogromnym gratulacji. cudownieeeNoooo dosłownie !! ja rano miałam Ci pisać kciuki za bete i takie tam a tu prosze ;D
Extraa !!!!! To Twoj czas :* Wasz czas ❤❤❤
annemarie- powiedz mi ty sie juz chyba długo starasz ze taka wiedza tu doradzasz?
nie wiem czy cie nie kojarze z czasów moich 6 letnich staran o moje dziecko . wtedy byłyśmy jakos na 500 stronie. nie wiem czy kojarzysz Kasik, Jo.M lilia, Olusia, Zula, Gizas Dorotav itp osoby . Dobrze Cie kojarze?
Podziel się: