reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pomóżcie! Wczoraj transfer A dziś w godzinach popoludniowych zaczęło się przeokropne swedzenie pochwy! Podejrzewam, że to przez to wpychanie tej luteiny jakieś zapalenie grzybica się wdalo. Co robić? Co mogę wziąć? Nasiadowka w maślance i wodzie z octem nic nie dała, doraźnie smaruje clotrimazolum. Mam iladian jeszcze i clotrimazolum w tabletach.
To na pewno przez lutinus. Bierz probiotyki na pewno, jedz zurawine, sok zurawinowy tez chyba można. Poczytaj czy kore debu można stosować a jak tak to zrob sobie nasiadowke i jeszcze kiedyś tantum rosa mi pomoglo ale tez zapytaj czy kobiety w ciazy to moga stosować. Z probiotykow ja Ci polecam provag i invag-jeden dowcipny, drugi doustny

Jeszcze nigdy nie widzialam pozytywnego testu :oo: 7dpt blastki zrobię bete. Chyba prawde mi juz powie?
Moje przeczucia co do @gosia321 sprawdzily sie...Ale zawsze nie musze miec przeciez racji :rolleyes:
Kochana ja przez dwadziescia pare transferow nie widzialam pozytywnego testu;)od kiedy korzystamy z dawczyni , widze pozytywny i dalej nie wierze.Te nasze przeczycia sa o kant du***rozbic, hormony nami steruja nie zdrowy rozsadek. A im dalej od transferu to w tym glebsza czarna dziure wpadamy , znam to na pamiec, wiem jak wkur***:( czlowieka ogarnia, budzisz sie i zaczynasz kminic; brzuch?cycki?paw?siku?:):):)jest? nie ma? I diagnoza juz jest... spokojnie❤️wierze ze bedzie ok, a jak nie to nie koniec swiata;)dalej bedziecie dzialac:)

Kochana ja przez dwadziescia pare transferow nie widzialam pozytywnego testu;)od kiedy korzystamy z dawczyni , widze pozytywny i dalej nie wierze.Te nasze przeczycia sa o kant du***rozbic, hormony nami steruja nie zdrowy rozsadek. A im dalej od transferu to w tym glebsza czarna dziure wpadamy , znam to na pamiec, wiem jak wkur***:( czlowieka ogarnia, budzisz sie i zaczynasz kminic; brzuch?cycki?paw?siku?:):):)jest? nie ma? I diagnoza juz jest... spokojnie❤️wierze ze bedzie ok, a jak nie to nie koniec swiata;)dalej bedziecie dzialac:)
Kochana,nie wiem jak to zrobilas,ale przemowilas mi do rozumu :) i podnioslas na duchu! Dziękuję bardzo:yes: To niesamowite,ze sama tyle przeszlas ( Twoja historię wyjatkowo dobrze pamiętam), a jeszcze potrafisz innych pocieszac.:tak: Jestes super silna i pozytywna kobietka! Trzymam za Ciebie kciuki bezustannie:biggrin2:

Kochana,nie wiem jak to zrobilas,ale przemowilas mi do rozumu :) i podnioslas na duchu! Dziękuję bardzo:yes: To niesamowite,ze sama tyle przeszlas ( Twoja historię wyjatkowo dobrze pamiętam), a jeszcze potrafisz innych pocieszac.:tak: Jestes super silna i pozytywna kobietka! Trzymam za Ciebie kciuki bezustannie:biggrin2:
Jeszcze nic straconego i wszystko co piekne przed toba❤️A wiesz , my to takie szpeszyl lomen ;)jestesmy i nic nie ma na hop siup:p

Jeszcze nigdy nie widzialam pozytywnego testu :oo: 7dpt blastki zrobię bete. Chyba prawde mi juz powie?
Moje przeczucia co do @gosia321 sprawdzily sie...Ale zawsze nie musze miec przeciez racji :rolleyes:
Jak nie widziałaś ?! A mój to co :p przestań się nakręcać bo jutro jadę na wizytę więc już się poswiece wykręce i nakopie Ci do tyłka :D już Ci dużo nie zostało tylko parę dni ...

Jak nie widziałaś ?! A mój to co :p przestań się nakręcać bo jutro jadę na wizytę więc już się poswiece wykręce i nakopie Ci do tyłka :D już Ci dużo nie zostało tylko parę dni ...
Zapraszam oczywiście :happy2: Nie tylko na skopanie mi tyłka:-p Kciuki juz trzymam i czekam na same dobre wiesci :blink:

reklama
Kiepski humor mnie dopadl:hmm: Jak wczoraj miałam jeszcze iskierke nadzieji,ze sie uda tak dzis juz w to nie wierze :no2: Po prostu kobieca intuicja mi tak podpowiada...Nic kompletnie nie czuje,zeby sie u mnie dzialo. Wiem,ze to jeszcze wcześnie. Ale większość z Was miala jakies bole,dolegliwości,cokolwiek....A tu nic :shocked2:

nie martw sie ja tez nie mam najlepszego. od 2 dpt codziennie rano plamie żywoczerwoną krwia. jutro dzwonie do kliniki
Jak Ci zazdroszcze blaski przynajmniej szybciej mozesz zrobic bete a ja przy moim 3 dniowym kolejne dni musze czekac.
Dlaczego to sie tak ciągnie. dzis dopiero 5dpt

Noooo dosłownie !! :p ja rano miałam Ci pisać kciuki za bete i takie tam a tu prosze ;D
Extraa !!!!! To Twoj czas :* Wasz czas ❤❤❤
Gosia i ja sie dołaczam do ogromnym gratulacji. cudownieee:)

annemarie- powiedz mi ty sie juz chyba długo starasz ze taka wiedza tu doradzasz?
nie wiem czy cie nie kojarze z czasów moich 6 letnich staran o moje dziecko . wtedy byłyśmy jakos na 500 stronie. nie wiem czy kojarzysz Kasik, Jo.M lilia, Olusia, Zula, Gizas Dorotav itp osoby . Dobrze Cie kojarze?

Do góry