misis188
Fanka BB :)
Nie. Ja tez kiedys zapomnialam wziąć heparyne i nic sie nie staloDziewczyny zapomniałam wziąć tabletki na rozrzedzenie krwi dopiero teraz wzięłam. Czy może się coś stać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Ja tez kiedys zapomnialam wziąć heparyne i nic sie nie staloDziewczyny zapomniałam wziąć tabletki na rozrzedzenie krwi dopiero teraz wzięłam. Czy może się coś stać
Moim zdaniem to za wczesnieCzy jutrzejszy progesteron (2dpt) cokolwiek mi powie?
No gratulejszyn!! obyś zaczela dobra passe betowania bo ja jutro...boje sie. Ale sluchajcie 6 dpt blastusi to jak bedzie dobrze to juz wyjdzie?Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Progesteron 36.9
Estradiol 1778
Beta 45.5 ❤❤❤❤
Ty nie rob testow tylko lec na bete sikance oszukanceAsiu patrząc po bieli dzisiaj jaka znowu mnie porazila na teście obawiam się że jutro nie mam szans na jakikolwiek wynik dodatni ;-( ;(;( czyli wszystko zaczynać od poczatku...
4 procedura 4 transferA które to podejście?
Aaaa co zrobilam wam niespodzianke na koniec majowki tak zza krzakaTyyyyy wariacie!! zaaajebiaszczo ❤❤❤ graaaaatulacje ❤
Ja biore dowcipnie wlasnie ale badanie bylo.robione 1 ha po 2 porannych tabsach moze dlategoGosia ,to jest juz nie malo.Poczekaj do nast badania ,bedzie spadac to trzeba bedzi o plastrach moze pomyslec ,albo czesciowo dowcipnie zeby zoladka nie rozwalic.
Dzis 7 dptGratulacje z którego dnia masz betę ?
Ty nie rob testow tylko lec na bete sikance oszukance