reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pomóżcie! Wczoraj transfer A dziś w godzinach popoludniowych zaczęło się przeokropne swedzenie pochwy! Podejrzewam, że to przez to wpychanie tej luteiny jakieś zapalenie grzybica się wdalo. Co robić? Co mogę wziąć? Nasiadowka w maślance i wodzie z octem nic nie dała, doraźnie smaruje clotrimazolum. Mam iladian jeszcze i clotrimazolum w tabletach.
To na pewno przez lutinus. Bierz probiotyki na pewno, jedz zurawine, sok zurawinowy tez chyba można. Poczytaj czy kore debu można stosować a jak tak to zrob sobie nasiadowke i jeszcze kiedyś tantum rosa mi pomoglo ale tez zapytaj czy kobiety w ciazy to moga stosować. Z probiotykow ja Ci polecam provag i invag-jeden dowcipny, drugi doustny

Jeszcze nigdy nie widzialam pozytywnego testu :oo: 7dpt blastki zrobię bete. Chyba prawde mi juz powie?
Moje przeczucia co do @gosia321 sprawdzily sie...Ale zawsze nie musze miec przeciez racji :rolleyes:
Kochana ja przez dwadziescia pare transferow nie widzialam pozytywnego testu;)od kiedy korzystamy z dawczyni , widze pozytywny i dalej nie wierze.Te nasze przeczycia sa o kant du***rozbic, hormony nami steruja nie zdrowy rozsadek. A im dalej od transferu to w tym glebsza czarna dziure wpadamy , znam to na pamiec, wiem jak wkur***:( czlowieka ogarnia, budzisz sie i zaczynasz kminic; brzuch?cycki?paw?siku?:):):)jest? nie ma? I diagnoza juz jest... spokojnie❤️wierze ze bedzie ok, a jak nie to nie koniec swiata;)dalej bedziecie dzialac:)

Kochana ja przez dwadziescia pare transferow nie widzialam pozytywnego testu;)od kiedy korzystamy z dawczyni , widze pozytywny i dalej nie wierze.Te nasze przeczycia sa o kant du***rozbic, hormony nami steruja nie zdrowy rozsadek. A im dalej od transferu to w tym glebsza czarna dziure wpadamy , znam to na pamiec, wiem jak wkur***:( czlowieka ogarnia, budzisz sie i zaczynasz kminic; brzuch?cycki?paw?siku?:):):)jest? nie ma? I diagnoza juz jest... spokojnie❤️wierze ze bedzie ok, a jak nie to nie koniec swiata;)dalej bedziecie dzialac:)
Kochana,nie wiem jak to zrobilas,ale przemowilas mi do rozumu :) i podnioslas na duchu! Dziękuję bardzo:yes: To niesamowite,ze sama tyle przeszlas ( Twoja historię wyjatkowo dobrze pamiętam), a jeszcze potrafisz innych pocieszac.:tak: Jestes super silna i pozytywna kobietka! Trzymam za Ciebie kciuki bezustannie:biggrin2:

Kochana,nie wiem jak to zrobilas,ale przemowilas mi do rozumu :) i podnioslas na duchu! Dziękuję bardzo:yes: To niesamowite,ze sama tyle przeszlas ( Twoja historię wyjatkowo dobrze pamiętam), a jeszcze potrafisz innych pocieszac.:tak: Jestes super silna i pozytywna kobietka! Trzymam za Ciebie kciuki bezustannie:biggrin2:
Jeszcze nic straconego i wszystko co piekne przed toba❤️A wiesz , my to takie szpeszyl lomen ;)jestesmy i nic nie ma na hop siup:p

Jeszcze nigdy nie widzialam pozytywnego testu :oo: 7dpt blastki zrobię bete. Chyba prawde mi juz powie?
Moje przeczucia co do @gosia321 sprawdzily sie...Ale zawsze nie musze miec przeciez racji :rolleyes:
Jak nie widziałaś ?! A mój to co :p przestań się nakręcać bo jutro jadę na wizytę więc już się poswiece wykręce i nakopie Ci do tyłka :D już Ci dużo nie zostało tylko parę dni ...

Jak nie widziałaś ?! A mój to co :p przestań się nakręcać bo jutro jadę na wizytę więc już się poswiece wykręce i nakopie Ci do tyłka :D już Ci dużo nie zostało tylko parę dni ...
Zapraszam oczywiście :happy2: Nie tylko na skopanie mi tyłka:-p Kciuki juz trzymam i czekam na same dobre wiesci :blink:

reklama
Kiepski humor mnie dopadl:hmm: Jak wczoraj miałam jeszcze iskierke nadzieji,ze sie uda tak dzis juz w to nie wierze :no2: Po prostu kobieca intuicja mi tak podpowiada...Nic kompletnie nie czuje,zeby sie u mnie dzialo. Wiem,ze to jeszcze wcześnie. Ale większość z Was miala jakies bole,dolegliwości,cokolwiek....A tu nic :shocked2:

nie martw sie ja tez nie mam najlepszego. od 2 dpt codziennie rano plamie żywoczerwoną krwia. jutro dzwonie do kliniki
Jak Ci zazdroszcze blaski przynajmniej szybciej mozesz zrobic bete a ja przy moim 3 dniowym kolejne dni musze czekac.
Dlaczego to sie tak ciągnie. dzis dopiero 5dpt

Noooo dosłownie !! :p ja rano miałam Ci pisać kciuki za bete i takie tam a tu prosze ;D
Extraa !!!!! To Twoj czas :* Wasz czas ❤❤❤
Gosia i ja sie dołaczam do ogromnym gratulacji. cudownieee:)

annemarie- powiedz mi ty sie juz chyba długo starasz ze taka wiedza tu doradzasz?
nie wiem czy cie nie kojarze z czasów moich 6 letnich staran o moje dziecko . wtedy byłyśmy jakos na 500 stronie. nie wiem czy kojarzysz Kasik, Jo.M lilia, Olusia, Zula, Gizas Dorotav itp osoby . Dobrze Cie kojarze?

Do góry