reklama
Noooo dosłownie !! ja rano miałam Ci pisać kciuki za bete i takie tam a tu prosze ;DAaaa co zrobilam wam niespodzianke na koniec majowki tak zza krzaka
Extraa !!!!! To Twoj czas :* Wasz czas ❤❤❤
misis188
Fanka BB :)
Ja widzialam serduszko 26dpt z tym ze to byly zarodki dwudnioweKochane na kiedy mniej wiecej sie umowic na wizyte zeby uslyszec serduszko nie chcem jezdzic 2 razy tydzien po tygodniu. A czy sa pecherzyki to moge sprawdzic na miejscu w Olsztynie
Kiepski humor mnie dopadl Jak wczoraj miałam jeszcze iskierke nadzieji,ze sie uda tak dzis juz w to nie wierze Po prostu kobieca intuicja mi tak podpowiada...Nic kompletnie nie czuje,zeby sie u mnie dzialo. Wiem,ze to jeszcze wcześnie. Ale większość z Was miala jakies bole,dolegliwości,cokolwiek....A tu nic
dżoasia
Przy becie ok 10tys ponoc serduszko zaczyna bicKochane na kiedy mniej wiecej sie umowic na wizyte zeby uslyszec serduszko nie chcem jezdzic 2 razy tydzien po tygodniu. A czy sa pecherzyki to moge sprawdzic na miejscu w Olsztynie
annemarie
nie smutaj,mi tez zawsze podpowiadala ze nic z tego nie bedzie,w akcie samounicestwieniarobilam test ,zeby sie dobic i byl pozytywny.Kiepski humor mnie dopadl Jak wczoraj miałam jeszcze iskierke nadzieji,ze sie uda tak dzis juz w to nie wierze Po prostu kobieca intuicja mi tak podpowiada...Nic kompletnie nie czuje,zeby sie u mnie dzialo. Wiem,ze to jeszcze wcześnie. Ale większość z Was miala jakies bole,dolegliwości,cokolwiek....A tu nic
Oczywiscie ze mozesz miec racje,ale tu sie nasza intuicja czesto sie nie sprawdza,na szczescie
To tym bardziej gratuluję;-)4 procedura 4 transfer
Wczesniejsze 3 w innej klinice dupnej jak chu.
Dziewczyny pomóżcie! Wczoraj transfer A dziś w godzinach popoludniowych zaczęło się przeokropne swedzenie pochwy! Podejrzewam, że to przez to wpychanie tej luteiny jakieś zapalenie grzybica się wdalo. Co robić? Co mogę wziąć? Nasiadowka w maślance i wodzie z octem nic nie dała, doraźnie smaruje clotrimazolum. Mam iladian jeszcze i clotrimazolum w tabletach.
reklama
Jeszcze nigdy nie widzialam pozytywnego testu 7dpt blastki zrobię bete. Chyba prawde mi juz powie?nie smutaj,mi tez zawsze podpowiadala ze nic z tego nie bedzie,w akcie samounicestwieniarobilam test ,zeby sie dobic i byl pozytywny.
Oczywiscie ze mozesz miec racje,ale tu sie nasza intuicja czesto sie nie sprawdza,na szczescie
Moje przeczucia co do @gosia321 sprawdzily sie...Ale zawsze nie musze miec przeciez racji
Podziel się: