misis188
Fanka BB :)
@Never give up za bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Azotopiryna 50mgGosia mozesz mi napisac jakie leki bralas , ile i kiedy? Chce porownac to z moimi , mozesz pv jak tutaj nie chcesz, dzieki
Dzięki za pamięć. Wyjechałam, kiepski net był. Ale już czekam na stanowisku, wieczorem intralipid a jutro transfer koło 13.@Koniczyna82 jak tam?
No to powinno być już pięknie. Trzymam mocno kciuki.Dzięki za pamięć. Wyjechałam, kiepski net był. Ale już czekam na stanowisku, wieczorem intralipid a jutro transfer koło 13.
W poniedziałek dostałam ten wlew domaciczny, endo było 9,8
Ale dziś się dzieje@Owijka @NadziejaJest @Never give up kochane !! za piękne ciążowe bety ❤❤❤
@Pysia1302 za maluszka ! Niech zdrowo rośnie! Dziś usłyszysz najpiękniejszy dźwięk ❤
@anita9014 za jajca ! Niech pieknie rosną!
MIŁEGO DNIA KOCHANE! :*
Trzymam mocno kciuki za pozytywne bety ❤❤ Never give up szczegolnie za twoja razem transferowalysmy to i razem bedziemy rodzic nie ma innej opcji@Owijka @NadziejaJest @Never give up kochane !! za piękne ciążowe bety ❤❤❤
@Pysia1302 za maluszka ! Niech zdrowo rośnie! Dziś usłyszysz najpiękniejszy dźwięk ❤
Tak dziś kontrola. Wreszcie czegoś się dowiem@Owijka @NadziejaJest @Never give up kochane !! za piękne ciążowe bety ❤❤❤