Też tak myślę i chyba tak zrobię. Chyba że mój M mi nie pozwoli bo dla niego to co doktorek mówi to święteJuż spokojnie możesz robić w 6 dpt ja robiłam i była ponad 17 i też miałam blastocyste tylko że jedną
reklama
redferrari
Fanka BB :)
ano mam PCO - wszystko co można mieć mam, hehe - no niech się okaże dla zasady, bo jest majówecka i nie chce w piątek jechać specjalnie podglądać co się dzieje...a ty masz pco, że tyle antralnych było?dawek nie masz jakichś strasznie wysokich, więc miejmy nadzieję, że to kłucie jest takie "dla zasady"
annemarie
.
zbadaj sobie estradiol i juz bedziesz wiedziala na co sie nastawiac, rozpieranie jest tez reakcja na leki.amh wysokie i uczucie rozpierania a dziś dopiero 3 dzień symulacji - będzie hiperstymulacja jak nic i łzy wrrr
Kochana,będzie dobrze! Innej opcji nie ma Ciagle o Was mysle i kciuki caly czas trzymamJa w piątek 30dpt będę boje się strasznie co tam zobaczę (lub czego nie zobaczę) ale miejmy nadzieję że będzie pozytywne zakończenie
dżoasia
ja też mam to g.wno i wszystko co można mieć z tym zwiazanego, ale tak jak pisałam, stymulację przechodzilam baardzo lajtowo a miałam mensinorm 150 i ovaleap 125 będzie git :*ano mam PCO - wszystko co można mieć mam, hehe - no niech się okaże dla zasady, bo jest majówecka i nie chce w piątek jechać specjalnie podglądać co się dzieje...
gosia321
To dobrze ze spytalam jesli tak to jesli Pasnik zaleci ci immunosupresje to najpierw rob stymulacje i zamroz zarodki te leki moga miec wplyw na komorki gdybym nie spytala to Pasnik by nie powiedzial. Oczywiscie moga a nie musza ale po co ryzykowac. Na forum fb jest dziewczyna ktora leczenie miala przed i zachodzila w ciaze ale wszystkie ciaze zle sie rozwijaly i ronilaNo wlasnie 3 miesiace beda zmarnowane tylko na czekanie na badania i dostrojenie ich do dnia cyklu i terminow. Jeszcze przez ta głupia majowke nie robia cytokin. Wiec po majowce dopiero cytokiny, nk... ble
Terminy do Pasnika na polowe czerwca wiec sie zapisze gdyby mi babki z GynC nie chcialy Sydora na pozniej przelozyc i by mnie wpisaly na liste rezerwowa... to juz wtedy wole isc do Pasnika...Niestety wszystko od nowa. 2 transfery nieudane i zadnych mrozakow wiecej nie ma.
gosia321
Pij duzo wody jedz chia i duzo bialka a nawet bialkowa odzywke dla sportowcow i moze uda sie uniknacamh wysokie i uczucie rozpierania a dziś dopiero 3 dzień symulacji - będzie hiperstymulacja jak nic i łzy wrrr
No 20 tydz to może za długo słyszałam że do 3 miesiąca biorą a ja mam 8 i mówił mi lekarz że do 8 dają leki potem odstawiają .Super! Gratulacje! :-) co do leków słuchaj lekarza, ja mam już 20 tydzień a dalej biorę 3 razy dziennie duphaston i 2 razy luteine i się zastanawiałam, czy to juz nie za długo heh
A co do testu czekałabym chyba do usg i pappy, jak będzie ok, to nie wydawałabym tyle kasy.
Szczescie1986
Dzwoniłam i nie ma go hmmm majówka a ty jak kochana się czujesz?Wyslij mu jeszcze jednego meila tylko wez pod uwage ze jest majowka moze odpisze ci dzis wieczorem a moze w niedziele. Przypomnij sie ja tez raz dlugo czekalam jak sie przypomnialam to odpisal
reklama
No właśnie nie mówił czemu doczytałam to tak jak to by był standard. Że od razu na nifte ale najpierw USG. Sama nie wiem co robićAle lekarz mówił dlaczego? Musiał podać jakiś powód.. ja np na usg 1trymestru mialam wszystko ok ale test Pappa wyszedl źle..podwyzszone ryzyko trisomii 21 ( zespół downa ) i odrazu zdecydowaliśmy się na NIFTY oczywiście z pomocą lekarza który Nam wyjaśnił wszystko a nie tak o że "wypadaloby zroboc "
Podziel się: