reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie dziś na wizycie zaproponowano mi test nifty ...Co myślicie o tym? lekarz dawał jakby znak że to potrzebne a czy nie wystarczy tylko papa bo różnica w cenie kolosalna
Jeszcze dodam, że test pappa lubi "oszukiwać " tzn. To sa tylko wyliczenia komputera i coraz wiecej osób narzeka.. ja wylałam morze łez przez ten test.. odetchnelam jak odebrałam wyniki NIFTY.. niepotrzebnie robiłam tą Pappe..
Ty juz jestes po USG 1TRYMESTRU?

reklama
amh wysokie i uczucie rozpierania a dziś dopiero 3 dzień symulacji - będzie hiperstymulacja jak nic i łzy wrrr :(
Nie martw się maleńka, dziewczyny tu czuły kłucia i inne cuda nawet przy 3-4 pęcherzykach. A mi rosło ok 15 i do ostatniego dnia przed punkcja zapitalałam na rowerze do pracy po 10km w jedna strone, w sobotę przed poniedziałkową punkcją przejechałam ponad 60km, robotę też mam fizyczną i ciężką. Nie ma na to reguły :) Kiedy podgląd? W piątek? :)

Nie martw się maleńka, dziewczyny tu czuły kłucia i inne cuda nawet przy 3-4 pęcherzykach. A mi rosło ok 15 i do ostatniego dnia przed punkcja zapitalałam na rowerze do pracy po 10km w jedna strone, w sobotę przed poniedziałkową punkcją przejechałam ponad 60km, robotę też mam fizyczną i ciężką. Nie ma na to reguły :) Kiedy podgląd? W piątek? :)
w poniedziałek - długo jeszcze ech... mam nadzieję, małych było dużo bo 27 wiec szansa na hiperstymulację duża... nie to, że boli, do zniesienia, ale czuje, że rośnie a chyba aż tak nie powinnam... byle do poniedziałku - eh...

jak nic jaj naprodukuję tyle, że jakby coś to mogę oddać w dobre ręce :) będę mogła zostać jajorozdawaczem :) stanę na rogu przy klinice i będę nawoływać: Jaja świeże jaja, dobrze zadbane, dobrze wysiedziane :) oddam w dobre ręce - ence pence :D

Hej jestem po wizycie i po USG. Mały ma już ponad 2 cm serduszko prawie 170. Wszystko się rozwija prawidłowo a jak zobaczyłam jak się rusza to myślałam że zwariuje że szczęścia.
Mam odstawić duphaston a luteine za 5 dni czy to aby nie za wczesnie. Jestem w 8 tyg i 5 dniu

Super! Gratulacje! :-) co do leków słuchaj lekarza, ja mam już 20 tydzień a dalej biorę 3 razy dziennie duphaston i 2 razy luteine i się zastanawiałam, czy to juz nie za długo heh
A co do testu czekałabym chyba do usg i pappy, jak będzie ok, to nie wydawałabym tyle kasy.

w poniedziałek - długo jeszcze ech... mam nadzieję, małych było dużo bo 27 wiec szansa na hiperstymulację duża... nie to, że boli, do zniesienia, ale czuje, że rośnie a chyba aż tak nie powinnam... byle do poniedziałku - eh...
to długo cię trzymają w niepewności - z reguły monity sie robi od 5ds, ale za to może od razu ci punkcję ustalą :) ale jakby cię bardziej bolało to jedź piątek
czym się faszerujesz i w jakich dawkach?

reklama
Do góry