reklama
adansonia
Fanka BB :)
Na bogatoDziewczyny - miłego dzionka (audycja zawiera lokowanie produktu)Zobacz załącznik 852395
NadziejaJest
Ja dzis 3dpt i nic. Zero bolu czasem cos zakuje ale w jajnikach. Tak sie boje ze sie nie udalo
Musisz być dobrej myśli, negatywne myślenie napewno nie pomagabędzie dobrze. Trzymam kciukiJa dzis 3dpt i nic. Zero bolu czasem cos zakuje ale w jajnikach. Tak sie boje ze sie nie udalo
kikifish87
NadziejaJest chyba przyciaglam cie myslami.
Ja zas zalamana bo mnie od wczoraj brzuch nawala. A dzis teraz wlasnie zaczelam plamic. Cholera albo sie zadrapalam przy kladaniu lutinusu albo po wszystkim.
Mialam 3 dniowy zarodek a tez mam dzis 3dpt wiec na implantacje za szybko.
Dzis mam 18 dc
Mnie nie bola cycki nic a nic. Tyle ze brzuch boli mnie caly czas ale bolal jeszcze przed transferem
I humor mi sie popsul
A to byl moj ostatni mrozaczek.
Widze ze mamy taki sam humor NadziejaJest.
Ja zas zalamana bo mnie od wczoraj brzuch nawala. A dzis teraz wlasnie zaczelam plamic. Cholera albo sie zadrapalam przy kladaniu lutinusu albo po wszystkim.
Mialam 3 dniowy zarodek a tez mam dzis 3dpt wiec na implantacje za szybko.
Dzis mam 18 dc
Mnie nie bola cycki nic a nic. Tyle ze brzuch boli mnie caly czas ale bolal jeszcze przed transferem
I humor mi sie popsul
A to byl moj ostatni mrozaczek.
Widze ze mamy taki sam humor NadziejaJest.
Nie jestem wspolnikiem. U meza mam tylko umowe zlecenie zeby moc miec uprawnienia do banku i u ojca tez nie bede podnosic pensji. Tak jak pisalam kwestie finansowe mojego l4 czy macierzynskiego mnie nie martwia.Przepraszam, że się wtrącę. Czy Ty jesteś wspólnikiem w tej spółce czy jesteś tam zatrudniona?
ZUS może podwarzyć takie coś, wiec ja bym tu nie kombinowala.
Martwi mnie to ze nie bedzie mnie w firmie. Ze bede musiala znalezc kogos na swoje miejsce, a wiadomo ze mi bardziej zalezy niz komus zatrudnionemu na etat kto po 8h idzie do domu i tyle. O wlasnej firmie mysli sie ciagle, swiatek piatek czy niedziela rozwiązuje sie w glowie pewne kwestie... i cholernie mnie stresuje wizja odpuszczenia na np rok...
To mi nawet bez tych badan dawali neoparin. Ale 3 dni przed transferem.Ja mialam dodatnie beta2glikoproteiny i to wiaze sie z fraxyparyna, brakam ja juz 2 tyg przed transferem i musze brac cala ciaze i jeszcze z tydzień po...
dżoasia
Smacznego!! A u mnie takie:Dziewczyny - miłego dzionka (audycja zawiera lokowanie produktu)Zobacz załącznik 852395
Załączniki
Dziewczyny a jak Wy sie odnosicie do takiej kwestii. Wczoraj wyczytalam ze np szczepienia nie sa zalecane osobom gdzie w rodzinie wystepuje rak. I ze ogolnie "babranie" w immunologii ma jakies tam wieksze konsekwencje. Ja oczywiscie nie wiem czy bede wymagala szczepienia, bo wciaz czekam na wyniki i wizyty. Ale u mnie w rodzinie w linii zenskiej "idzie" rak od trzech pokolen. I nie wiem co o tym myslec gdyby przyszlo mi stanac przed wyborem szczepienia...
Ale ucztaaaaaaSmacznego!! A u mnie takie:
Zobacz załącznik 852446
reklama
Szczescie1986
Skąd taki gril?Smacznego!! A u mnie takie:
Zobacz załącznik 852446
Podziel się: