reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kochane które z Was przyjmuje Dhea ? Ja mam zalecenie od mojego gin że 3 x dziennie. Wybieram się na wakacje i zamierzam trochę podrinkowac czy branie tego leku nie przeszkadza ?

reklama
NadziejaJest chyba przyciaglam cie myslami.
Ja zas zalamana bo mnie od wczoraj brzuch nawala. A dzis teraz wlasnie zaczelam plamic. Cholera albo sie zadrapalam przy kladaniu lutinusu albo po wszystkim.
Mialam 3 dniowy zarodek a tez mam dzis 3dpt wiec na implantacje za szybko.
Dzis mam 18 dc
Mnie nie bola cycki nic a nic. Tyle ze brzuch boli mnie caly czas ale bolal jeszcze przed transferem
I humor mi sie popsul
A to byl moj ostatni mrozaczek.
Widze ze mamy taki sam humor NadziejaJest.

Przepraszam, że się wtrącę. Czy Ty jesteś wspólnikiem w tej spółce czy jesteś tam zatrudniona?

ZUS może podwarzyć takie coś, wiec ja bym tu nie kombinowala.
Nie jestem wspolnikiem. U meza mam tylko umowe zlecenie zeby moc miec uprawnienia do banku :) i u ojca tez nie bede podnosic pensji. Tak jak pisalam kwestie finansowe mojego l4 czy macierzynskiego mnie nie martwia.
Martwi mnie to ze nie bedzie mnie w firmie. Ze bede musiala znalezc kogos na swoje miejsce, a wiadomo ze mi bardziej zalezy niz komus zatrudnionemu na etat kto po 8h idzie do domu i tyle. O wlasnej firmie mysli sie ciagle, swiatek piatek czy niedziela rozwiązuje sie w glowie pewne kwestie... i cholernie mnie stresuje wizja odpuszczenia na np rok...
Ja mialam dodatnie beta2glikoproteiny i to wiaze sie z fraxyparyna, brakam ja juz 2 tyg przed transferem i musze brac cala ciaze i jeszcze z tydzień po...
To mi nawet bez tych badan dawali neoparin. Ale 3 dni przed transferem.

Dziewczyny - miłego dzionka ;) (audycja zawiera lokowanie produktu)Zobacz załącznik 852395
Smacznego!! A u mnie takie:
Screenshot_2018-05-01-14-18-57.png

Załączniki

• Screenshot_2018-05-01-14-18-57.png
    Screenshot_2018-05-01-14-18-57.png
    1,5 MB · Wyświetleń: 604
Dziewczyny a jak Wy sie odnosicie do takiej kwestii. Wczoraj wyczytalam ze np szczepienia nie sa zalecane osobom gdzie w rodzinie wystepuje rak. I ze ogolnie "babranie" w immunologii ma jakies tam wieksze konsekwencje. Ja oczywiscie nie wiem czy bede wymagala szczepienia, bo wciaz czekam na wyniki i wizyty. Ale u mnie w rodzinie w linii zenskiej "idzie" rak od trzech pokolen. I nie wiem co o tym myslec gdyby przyszlo mi stanac przed wyborem szczepienia...

reklama
Do góry