reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dzis 3dpt i nic. Zero bolu:( czasem cos zakuje ale w jajnikach. Tak sie boje ze sie nie udalo:(:(:(

Kochana, uspokój się, ciesz się wolnym, pogoda i maluchem w brzuszku :p ja już tu niejednokrotnie pisałam, że po udanym transferze nie miałam ŻADNYCH objawów, aż gdzieś do 6 tygodnia lub później :-) to jest tak indywidualna sprawa każdej z Nas, tak jak przebieg ciąży i samopoczucie w niej, że nie ma sensu czekać na bóle, kłucie, czy właśnie zupełny brać czegokolwiek :-)

Kuzwa ponioslo mnie hahaa (tak to est jak na co dzien robi sie po 700posilkow:p) jak dzis nie pracujesz to wpadaj na bagiery :D
Siedze dzis naaaa wsi pod Wieliczka. Ale dzieki :* pojadloby sie takich przysmakow.
20180501_143217.jpg

Załączniki

• 20180501_143217.jpg
    20180501_143217.jpg
    264 KB · Wyświetleń: 585
Dziewczyny a jak Wy sie odnosicie do takiej kwestii. Wczoraj wyczytalam ze np szczepienia nie sa zalecane osobom gdzie w rodzinie wystepuje rak. I ze ogolnie "babranie" w immunologii ma jakies tam wieksze konsekwencje. Ja oczywiscie nie wiem czy bede wymagala szczepienia, bo wciaz czekam na wyniki i wizyty. Ale u mnie w rodzinie w linii zenskiej "idzie" rak od trzech pokolen. I nie wiem co o tym myslec gdyby przyszlo mi stanac przed wyborem szczepienia...
Pasnik twierdzi ze szczepienia sa calkowicie bezpieczne. Ale tak czy siak nie zaleca ich jesli masz jakies choroby autoimmunologiczne jak np hashimoto, rzs itp

Jesli chodzi o osocze to na pewno w gyncentrum w kato stosują tą metodę, ale.jesli chodzi o domaciczne wlewy (w przypadku kiedy np endo slabo rosnie) ale.moze jest to tez jakis trop, moze tez warto o to popytac :) chyba.musisz.zrobic male turnee po klinikach :) tak jak pisalas, nie masz poki co nic do stracenia, a zyskac mozesz wiele :)
W invikcie tez robią ostrzykiwanie osoczem . Mam ta klinikę stosunkowo blisko tylko niw wiem czy nie lepiej wybrać się do wawy . Napewno większa klinika więcej pacjentek i większe doświadczenie . Choć tak sobie myśle ze co można przy tym spieprzyc ?? Czy warto jechać taki kawał tylko po to ?? Szukałam chwile i ciężko znaleźć kobitki które miały to robione , czytałam na hiszpańskich stronach i tam tez piszą ze już wiele kobietom udało się pomoc dzięki tej metodzie . Muszę tez spróbować bo mnie korci

Kochana tak czysto informacyjnie, bo tej kliniki z wlasnego doswiadczenia nie polecam. Jak chcesz to rozeznaj sie w temacie - w Krakowie jest klinika Macierzynstwo. Na stronie maja info, ze maja specjalny program dla kobiet z przedwczesnym wygasnieciem czynnosci jajnikow. Polega to na tym, ze pobieraja fragment tkanki jajnika, w labo go jakos uaktywniaja i wszczepiaja "na swoje miejsce". Potem przechodzi sie normalna stymulacje i reszta leci jak w normalnym ivf. Nie bylo tu chyba zadnego przypadku z tej kliniki z zastosowaniem tej metody, ale moze warto obczaic temat? Na czym to dokladnie polega, jakie sa szanse itp. Moze akurat warto? Jestes mloda, a ta metoda dedykowana jest wlasnie takim kobietom jak Ty :)
Nie polecasz invimedu ?? Miałaś z nimi styczność ??

reklama
Do góry