reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Również miałam menopur również transfer odroczony bo jajniki wariowaly ... I teoretycznie się udało jest pęcherzyk ale jeszcze nie ma zarodka ... 4 mają jedziemy na USG i wszystko się wyjaśni czy coś z tego bedzie
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki:-) a może któraś z was leczy się w Novum?

Cześć Dziewczyny, dzisiaj u mnie pada. Jedziemy do rodzinki. Nie czuję niczego. Aż nie mogę uwierzyć, że wczoraj był transfer. No nic, mam nadzieję, że maleństwa jeszcze tam są i się rozwijają. Miały nacięte otoczki, więc może im to pomoże.
@Gotart a Ty jak się dzisiaj czujesz?
Zupełnie jak Ty,nic nie czuje :dry: Pewnie to za wcześnie. Ale czarne mysli zaraz dopadaja.
Ale glowa do gory,jakos chyba wytrzymamy w tym oczekiwaniu :tak:

Julian ma już 5 miesięcy[emoji3] , a Tobie jak idzie? Wybacz ale nie doczytam, ja mam zamiar zabrać moje 2 blastki w sierpniu-wrześniu już pojawia się podekscytowanie jak to będzie
Kochana ja czekam na kolejna procedure i szczepie sie w miedzyczasie :* kurcze sierpien to juz tuz tuz! Ani sie obejrzysz a czas minie :D

Zupełnie jak Ty,nic nie czuje :dry: Pewnie to za wcześnie. Ale czarne mysli zaraz dopadaja.
Ale glowa do gory,jakos chyba wytrzymamy w tym oczekiwaniu :tak:
Poczujecie za pare dni, jak wam hormony zaczna buzowac, macica rozciagac i bedziecie mialy z 1000 mysli na sekunde.Cieszcie sie tym spokojem❤️❤️❤️

@tamiza mam pytanko, co zastosowano przy transferze u Ciebie? Intralipid, embryoglue, brałaś encorton? Czy cokolwiek innego?
Intralipid dzień przed transferem, w dniu transferu atosiban.
Ercorton 10 mg od 2 dc i biorę nadal.
EmbryoGlue tym razem też brałam.
Chciałam AH ale embriolog stwierdził że nie ma potrzeby i miał rację.

Głowa do góry ❤️ wszystko będzie dobrze ✊✊

Dziewczyny - miłego dzionka ;) (audycja zawiera lokowanie produktu)
Screenshot_2018-05-01-08-40-36-1.png

Załączniki

• Screenshot_2018-05-01-08-40-36-1.png
    Screenshot_2018-05-01-08-40-36-1.png
    233 KB · Wyświetleń: 558
reklama
Dziewczyny mój M wczoraj mega mnie zaskoczył fakt przyszedł później niż ja do łóżka ja zdążyłam już przyznać ale przebudzilam się bo jak się położył to położył delikatnie rękę na brzuchu i powiedział Kocham Was;) poryczalam się bo pierwszy raz usłyszałam to od niego w życiu

Do góry