dżoasia
Fanka BB :)
Spoko, w cieniu siedzeAsia chron rece przed sloncem po szczepieniu jest min tydzien zakazu opalania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko, w cieniu siedzeAsia chron rece przed sloncem po szczepieniu jest min tydzien zakazu opalania
Pisalam o tej krakowskiejNie polecasz invimedu ?? Miałaś z nimi styczność ??
Aaaaa w takim razie będę omijać ja szerokim łukiemPisalam o tej krakowskiej
No jakos dopadlo nas czarnowidztwo. Ja az sobie poplakalam. A Ty napewno sie zadrapalas! Cycki mnie tez juz tak nie bola w trakcie dnia za to dzis rano wielkie nabrzmiale bolace. Wiecie co to czekanie na bete jest najdluzsze ze wszystkiego. Staram sie czyms zajac. No i spie. Chce to przespac. I codziennie rozmawiam z moimi kropkami. Haha dzis moj maz ogladajac cos mowi " nie lez tak bo one nie widza" hahha a lezalam na boku przed tv. Mialam lezec prosto Ty kochana masz juz jedno dzieciatko widze wiec to Twoja pociecha kochana ja juz tez nie mam mrozaczkow..a to moje 1 podejs ie wiec....NadziejaJest chyba przyciaglam cie myslami.
Ja zas zalamana bo mnie od wczoraj brzuch nawala. A dzis teraz wlasnie zaczelam plamic. Cholera albo sie zadrapalam przy kladaniu lutinusu albo po wszystkim.
Mialam 3 dniowy zarodek a tez mam dzis 3dpt wiec na implantacje za szybko.
Dzis mam 18 dc
Mnie nie bola cycki nic a nic. Tyle ze brzuch boli mnie caly czas ale bolal jeszcze przed transferem
I humor mi sie popsul
A to byl moj ostatni mrozaczek.
Widze ze mamy taki sam humor NadziejaJest.
Moj 2. Mialam 1 punkcje i 1 transfer. 4 mrozaczki czekaja na mnie.A który to będzie Twój transfer? U nas też odradzal ale się uparlam i miałam dwa .. I wtedy właśnie miałam raz cb....
Tzn wiesz, moze akurat ta metoda jrst skuteczna, je w sumie dzieki nim z jednej stymulacji bylam 3 razy w ciazy, z czego raz byla blizniacza. U mnie teraz jest problem z donoszeniem i przenosze sie dlatego, ze wkurza mnie podejscie lekarzy, a moze dlatego zeby po prostu odswiezyc glowe. Nie jestem na 100% pewna czy to sluszna decyzja, ale to dlatego, ze nikt nie daje gwarancji, ze sie uda. Jesli bylabym w twojej sytuacji to nie patrzylabym na nic tylko chyba chcialabym sprobowac tej metody. Ale decyzja nalezy do ciebieAaaaa w takim razie będę omijać ja szerokim łukiem
Dlaczego nie masz mrozaczkow?przepraszam że pytam. Jeśli nie chcesz nie odpowiadajNo jakos dopadlo nas czarnowidztwo. Ja az sobie poplakalam. A Ty napewno sie zadrapalas! Cycki mnie tez juz tak nie bola w trakcie dnia za to dzis rano wielkie nabrzmiale bolace. Wiecie co to czekanie na bete jest najdluzsze ze wszystkiego. Staram sie czyms zajac. No i spie. Chce to przespac. I codziennie rozmawiam z moimi kropkami. Haha dzis moj maz ogladajac cos mowi " nie lez tak bo one nie widza" hahha a lezalam na boku przed tv. Mialam lezec prosto Ty kochana masz juz jedno dzieciatko widze wiec to Twoja pociecha kochana ja juz tez nie mam mrozaczkow..a to moje 1 podejs ie wiec....
E tam... Ja w zeszlym roku 2 tygodnie po ostatnim szczepieniu lecialam na Gran Canarie. Pytalam lekarza czt moge to nie widzial zadnych przeciwskazanAsia chron rece przed sloncem po szczepieniu jest min tydzien zakazu opalania
To jasie dolacze do tego dupnego humoru choc nastawienie mam pozytywne ze jestem w ciazy to hormonalny wkurw jest z taka mega sila ze caly czas kluce sie z emkiem. Objawow prawie zadnych poza chwilowymi bolami brzucha i plecow i ciagnieciem w pachwinach. Ahh co zrobic taki juz nasz los oby do bety i nie bierzemy do glowy zeby sie nie nakrecacNadziejaJest chyba przyciaglam cie myslami.
Ja zas zalamana bo mnie od wczoraj brzuch nawala. A dzis teraz wlasnie zaczelam plamic. Cholera albo sie zadrapalam przy kladaniu lutinusu albo po wszystkim.
Mialam 3 dniowy zarodek a tez mam dzis 3dpt wiec na implantacje za szybko.
Dzis mam 18 dc
Mnie nie bola cycki nic a nic. Tyle ze brzuch boli mnie caly czas ale bolal jeszcze przed transferem
I humor mi sie popsul
A to byl moj ostatni mrozaczek.
Widze ze mamy taki sam humor NadziejaJest.
@NadziejaJest ja dzis tez mam bardzo placzliwy dzien Nie wiem co mi jest. Do tego stopnia,ze odwiedzila mnie ciocia,która siedzi w Anglii i nic nie wie o naszych problemach i od razu mowi,ze przyjechala zobaczyc czy nie jestem w ciazy. A ja swieczki w oczach i mowie,ze jestem na świeżo po in vitro. Glupio jej sie zrobilo,ze zaczela temat. Ja tez juz nie zamierzalam nikomu wiecej o tym mówić,ale taki smutek mnie dopadl,ze musialam....No jakos dopadlo nas czarnowidztwo. Ja az sobie poplakalam. A Ty napewno sie zadrapalas! Cycki mnie tez juz tak nie bola w trakcie dnia za to dzis rano wielkie nabrzmiale bolace. Wiecie co to czekanie na bete jest najdluzsze ze wszystkiego. Staram sie czyms zajac. No i spie. Chce to przespac. I codziennie rozmawiam z moimi kropkami. Haha dzis moj maz ogladajac cos mowi " nie lez tak bo one nie widza" hahha a lezalam na boku przed tv. Mialam lezec prosto Ty kochana masz juz jedno dzieciatko widze wiec to Twoja pociecha kochana ja juz tez nie mam mrozaczkow..a to moje 1 podejs ie wiec....