reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
NadziejaJest chyba przyciaglam cie myslami.
Ja zas zalamana bo mnie od wczoraj brzuch nawala. A dzis teraz wlasnie zaczelam plamic. Cholera albo sie zadrapalam przy kladaniu lutinusu albo po wszystkim.
Mialam 3 dniowy zarodek a tez mam dzis 3dpt wiec na implantacje za szybko.
Dzis mam 18 dc
Mnie nie bola cycki nic a nic. Tyle ze brzuch boli mnie caly czas ale bolal jeszcze przed transferem
I humor mi sie popsul
A to byl moj ostatni mrozaczek.
Widze ze mamy taki sam humor NadziejaJest.
No jakos dopadlo nas czarnowidztwo. Ja az sobie poplakalam. A Ty napewno sie zadrapalas! Cycki mnie tez juz tak nie bola w trakcie dnia za to dzis rano wielkie nabrzmiale bolace. Wiecie co to czekanie na bete jest najdluzsze ze wszystkiego. Staram sie czyms zajac. No i spie. Chce to przespac. I codziennie rozmawiam z moimi kropkami. Haha dzis moj maz ogladajac cos mowi " nie lez tak bo one nie widza" hahha a lezalam na boku przed tv. Mialam lezec prosto;) Ty kochana masz juz jedno dzieciatko widze wiec to Twoja pociecha kochana:) ja juz tez nie mam mrozaczkow..a to moje 1 podejs ie wiec....:(

Aaaaa w takim razie będę omijać ja szerokim łukiem
Tzn wiesz, moze akurat ta metoda jrst skuteczna, je w sumie dzieki nim z jednej stymulacji bylam 3 razy w ciazy, z czego raz byla blizniacza. U mnie teraz jest problem z donoszeniem i przenosze sie dlatego, ze wkurza mnie podejscie lekarzy, a moze dlatego zeby po prostu odswiezyc glowe. Nie jestem na 100% pewna czy to sluszna decyzja, ale to dlatego, ze nikt nie daje gwarancji, ze sie uda. Jesli bylabym w twojej sytuacji to nie patrzylabym na nic tylko chyba chcialabym sprobowac tej metody. Ale decyzja nalezy do ciebie:)

No jakos dopadlo nas czarnowidztwo. Ja az sobie poplakalam. A Ty napewno sie zadrapalas! Cycki mnie tez juz tak nie bola w trakcie dnia za to dzis rano wielkie nabrzmiale bolace. Wiecie co to czekanie na bete jest najdluzsze ze wszystkiego. Staram sie czyms zajac. No i spie. Chce to przespac. I codziennie rozmawiam z moimi kropkami. Haha dzis moj maz ogladajac cos mowi " nie lez tak bo one nie widza" hahha a lezalam na boku przed tv. Mialam lezec prosto;) Ty kochana masz juz jedno dzieciatko widze wiec to Twoja pociecha kochana:) ja juz tez nie mam mrozaczkow..a to moje 1 podejs ie wiec....:(
Dlaczego nie masz mrozaczkow?przepraszam że pytam. Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj

NadziejaJest chyba przyciaglam cie myslami.
Ja zas zalamana bo mnie od wczoraj brzuch nawala. A dzis teraz wlasnie zaczelam plamic. Cholera albo sie zadrapalam przy kladaniu lutinusu albo po wszystkim.
Mialam 3 dniowy zarodek a tez mam dzis 3dpt wiec na implantacje za szybko.
Dzis mam 18 dc
Mnie nie bola cycki nic a nic. Tyle ze brzuch boli mnie caly czas ale bolal jeszcze przed transferem
I humor mi sie popsul
A to byl moj ostatni mrozaczek.
Widze ze mamy taki sam humor NadziejaJest.
To jasie dolacze do tego dupnego humoru choc nastawienie mam pozytywne ze jestem w ciazy to hormonalny wkurw jest z taka mega sila ze caly czas kluce sie z emkiem. Objawow prawie zadnych poza chwilowymi bolami brzucha i plecow i ciagnieciem w pachwinach. Ahh co zrobic taki juz nasz los oby do bety i nie bierzemy do glowy zeby sie nie nakrecac

reklama
@NadziejaJest ja dzis tez mam bardzo placzliwy dzien:sad: Nie wiem co mi jest. Do tego stopnia,ze odwiedzila mnie ciocia,która siedzi w Anglii i nic nie wie o naszych problemach i od razu mowi,ze przyjechala zobaczyc czy nie jestem w ciazy. A ja swieczki w oczach i mowie,ze jestem na świeżo po in vitro. Glupio jej sie zrobilo,ze zaczela temat. Ja tez juz nie zamierzalam nikomu wiecej o tym mówić,ale taki smutek mnie dopadl,ze musialam....

Do góry