Dziekuje za słowa otuchy Nadzieja zawsze jest,ze transfer sie uda,ale czasem dopadaja obawy...W najgorszym wypadku na koniec roku moze znowu sprobuje. Bo juz glowa peka od ciągłego myslenia o kasie i odmawiania sobie wszystkiego...Kochana koniecznie zmień lekarza albo porozmawiaj z nią o swoich wątpliwościach.
Mój lekarz to z moim mężem mają już ze mnie taką pompę na wizytach, że obaj nie długo zostaną kumplami.. . Bo ciągle o coś pytam
Ale na tematy tabu - tzn zarodów lekarz powinien Ci powiedzieć kilka zdań.
Jeżeli chodzi o płatność to pełna procedura to jest stymulacja i transfer świeżych zarodków. Za wszystkie pozostałe się płaci. Bynajmniej tak jest u mnie w klinice.
A jak macie tak dużo zarodków jeszcze to zbieraj kasę po negatywnej becie. Uda się coś uciułać, na pewno Jednak na tą chwilę radziłabym Ci się tym w ogóle nie stresować i nie myśleć bo transfer zapewne się uda Trzeba głęboko w to wierzyć.
reklama
Somatotropina88
Zaangażowana w BB
Co do opalania... Solarium zabronione, a dlugie lezenie plackiem na sloncu tez nie wskazane. Raczej uzywac kremu z filrem i nie wystawiac sie na slonce. Pamietajcie, ze w kwietniu/maju ziemia jest pod duzym katem nachylona i łatwo o oparzenia, raka skory.Transfer za tydzień 30.04. Zla jakas jestem po tej wizycie. Ta moja p.doktor nic sama od siebie nie powie,o wszystko trzeba pytac. A ta jeszcze patrzy się jak na idiotke co to durne pytania zadaje! Więc dzis nic sie nie spytałam z tego co chcialam wiedziec. Takze dalej nie wiem czy moge sie opalac i czy brać leki na alergie...? Wiem tylko,ze 2 zarodkow nie podaja i juz. Na temat tego jakie zarodki mam czy dobrze rokuja itd. nie bylo tematu.No i zdziwiłam sie,ze dzis juz za wizytę musieliśmy placic i transfer tez placimy. Myślałam,ze to bylo wliczone w rachunek sprzed stymulacji. Tak naprawdę mimo,ze mamy 7 zarodków to tylko jeden transfer,bo kasy brak
izabella87
Fanka BB :)
Dziewczyny, sprawa organizacyjna. Robi się bałagan. Już nie raz czytałam ze w grudniu styczniu na porodówkach urwanie głowy. A my co? 10 transferów naliczyłam w najbliższym czasie w kalendarzu. Narobimy tłoku i znowu będzie ze te od in vitro to takie egoistki
Zabraknie dla nas 500+ musimy się spinać
Jeżeli nie ma krwiaka ,z ciążą jest wszystko ok to takie plemienia się pojawiają bez dokładnej przyczyny tym bardziej po in vitro. Moze to być od aplikatora luteiny.A co Ci powiedziała na temat tego brązowe go plamienia?
@Koniczyna82 róbcie tłum róbcie!
Ja dołączę z @dżoasia na porodówkę gdzieś w marcu/kwietniu mam nadzieję. Laska gdzie rodzimy?
Ja dołączę z @dżoasia na porodówkę gdzieś w marcu/kwietniu mam nadzieję. Laska gdzie rodzimy?
Maryanka
U nas dobrze, dzidziuś rośnie. Ja niestety też i dr strasznie nie zadowolony z tego powodu . W środę amniopunkcja także a kolejna wizyta 21.05.@Maryanka pięknych widoków na wizycie ❤ kciuki za maluszka
@gosia321 @Gotart @Agonia777 dziewczyny za wizyty , jajca i żeby nic nie stanęło na przeszkodzie żebyście mogly zabrać swoje kropeczki do domku ❤❤❤
@Plum1986 za bete ! Niech to bedzie piekna ciazowa beta! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :* ❤
Never give up
@Kurcia czekamy i na Ciebie@Koniczyna82 róbcie tłum róbcie!
Rocznik będzie się zgadzał hahaha
A dziś właśnie czytałam artykuł, że najwięcej porodów jest na przełomie czerwca-września
Ale w naszym przypadku nie ma znaczenia chyba miesiąc (bynajmniej dla mnie) - najważniejsze aby się udało i aby byłą dzidzia
misis188
Ja biore magne b6 z sanofiPytanie do ciezarnych jaki magnez bierzecie?
Never give up
@Maryanka a ile dzidziuś już mierzy? I przytyłaś kochana dużo, że lekarz nie zadowolony?U nas dobrze, dzidziuś rośnie. Ja niestety też i dr strasznie nie zadowolony z tego powodu . W środę amniopunkcja także a kolejna wizyta 21.05.
Za tą amniopunkcję 3mamy mocno kciuki aby poszło wszystko po waszej myśli a dzidzia była okazem zdrowia
reklama
Bo we wrześniu to wypadają dzieci sylwestrowych uniesień ;D@Kurcia czekamy i na Ciebie
Rocznik będzie się zgadzał hahaha
A dziś właśnie czytałam artykuł, że najwięcej porodów jest na przełomie czerwca-września
Ale w naszym przypadku nie ma znaczenia chyba miesiąc (bynajmniej dla mnie) - najważniejsze aby się udało i aby byłą dzidzia
Podziel się: