reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Chyba nie ma czegoś takiego jak prawidłowa beta... beta różnie każdej z nas przyrasta i to właśnie ten przyrost jest najważniejszy, trzeba by było porównać tą co dzis robiłaś z ostatnia zrobiona.:) Spokojnie, niczym sie nie denerwuj, jeśli wyniki bedą po południu to może idź na spacer ochłonąć :)
Ostatnia betę co robiłam miałam w 12dpt i była 77 .. najgorsze jest to czekanie :(

reklama
No już jestem po USG. Wszystko dobrze ciąża rozwija się prawidłowo dzidzia ma już 1.3 cm więc sporo urósł, serduszko 140. Ale w związku z tym brązowym plamieniem dostałam już zwolnienie z pracy bo pani doktor powiedziała że w ciąży jest wiele ciekawszych rzeczy do robienia niż chodzenie do pracy . Więc najwyższy czas nauczyć się gotować ha ha

No już jestem po USG. Wszystko dobrze ciąża rozwija się prawidłowo dzidzia ma już 1.3 cm więc sporo urósł, serduszko 140. Ale w związku z tym brązowym plamieniem dostałam już zwolnienie z pracy bo pani doktor powiedziała że w ciąży jest wiele ciekawszych rzeczy do robienia niż chodzenie do pracy . Więc najwyższy czas nauczyć się gotować ha ha
A co Ci powiedziała na temat tego brązowe go plamienia?

Hej hej:) ja juz po wizycie u mojego doktorka prowadzacego. Choc w sumie w invikcie chodzi sie do wszystkich...no ale u tego jednak najczesciej bylam;) no i transfer w soboteee..juhuuuu:) dzis moje endo mialo ponad 8mm. I bierzemy moje 2 mrozaczki. Bylam nastawiona na 1 ale lekarz uznal ze ten drugi jest "marny" i daje mu 15% na ciaze i by go nie zostawial. Nie myslalam Wczesniej o blizniakach ale skoro on jest taki slaby to zmienilam zdanie... Ehh mam tez nieco dola bo dowiedzialam sie ze moje komorki jajowe sa nie za bardzo. W sumie moglam to sama wywnioskowac z 6 komorek zaplodnily sie 3. Przetrwaly 2. Ale musze wyluzowac zeby miec " czysta " glowe i niczym sie nie przejmowac. Milego dnia!!

reklama
Do góry