reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@tamiza kochana a ja wcale tak daleko do Ciebie nie mam bo gdzies 150 km fajnej trasy to bedziemy odwiedzac koniki z Hubciem:) my tez kiedys planujemy zrobic pokoje dla gości ale nie jakas szalona ilosc tylko na poczatek 2, 1 dwuosobowy i jeden cztero wiec u nas tez się zawsze miejsce znajdzie jak.to dojdzie do skutku:)

@tamiza kochana a ja wcale tak daleko do Ciebie nie mam bo gdzies 150 km fajnej trasy to bedziemy odwiedzac koniki z Hubciem:) my tez kiedys planujemy zrobic pokoje dla gości ale nie jakas szalona ilosc tylko na poczatek 2, 1 dwuosobowy i jeden cztero wiec u nas tez się zawsze miejsce znajdzie jak.to dojdzie do skutku:)
Nawet bez pokoi miejsce sie znajdzie:)

Niekoniecznie ale te malutkie koniki zawsze mi sie podobaly. Kiedyś nawet myslalam zeby takiego kupic. U nas tez jest mnostwo zwierząt bo moj tata jest hodowcą kanarkow i ptakow egzotycznych. Do tego mamy 2 psy, bezpanskie koty ktore zaległy sie w drewutni, myszy, pajaki i ja mam jeszcze mole w spizarce:laugh2: ale te ostatnie probuje zwalczyc
WOW takie ptaki hodujecie? Mojemu mężowi zawsze marzyła się ara albo jakiś inny egzotyczny. Może niebawem mu kupię :) macie jakąś stronę www gdzie można zobaczyć te cuda?? ;-) ;)
A jeśli chodzi o kuce to jak kupować to minimum dwa. Sam by się strasznie nudził i byłby smutny :sad:

Cieszę się bardzo i zapraszam ;)

Widzę że jest coraz więcej chętnych na odwiedziny, może powinnam robić już zapisy :D
Chociaż w stodole wszyscy się na raz zmieszczą :p

WOW takie ptaki hodujecie? Mojemu mężowi zawsze marzyła się ara albo jakiś inny egzotyczny. Może niebawem mu kupię :) macie jakąś stronę www gdzie można zobaczyć te cuda?? ;-) ;)
A jeśli chodzi o kuce to jak kupować to minimum dwa. Sam by się strasznie nudził i byłby smutny :sad:
Nie, takich drogich tata nie ma:) strony internetowej tez nie dzieki Bogu bo ja musialabym sie tym zajmowac. Ale niektore papugi calkiem calkiem sa

reklama
Do góry