gosia321
Fanka BB :)
Jakie slodkie zdjecieOwszem i z takimi konikami Zobacz załącznik 849260
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie slodkie zdjecieOwszem i z takimi konikami Zobacz załącznik 849260
Nawet bez pokoi miejsce sie znajdzie@tamiza kochana a ja wcale tak daleko do Ciebie nie mam bo gdzies 150 km fajnej trasy to bedziemy odwiedzac koniki z Hubciem my tez kiedys planujemy zrobic pokoje dla gości ale nie jakas szalona ilosc tylko na poczatek 2, 1 dwuosobowy i jeden cztero wiec u nas tez się zawsze miejsce znajdzie jak.to dojdzie do skutku
WOW takie ptaki hodujecie? Mojemu mężowi zawsze marzyła się ara albo jakiś inny egzotyczny. Może niebawem mu kupię macie jakąś stronę www gdzie można zobaczyć te cuda??Niekoniecznie ale te malutkie koniki zawsze mi sie podobaly. Kiedyś nawet myslalam zeby takiego kupic. U nas tez jest mnostwo zwierząt bo moj tata jest hodowcą kanarkow i ptakow egzotycznych. Do tego mamy 2 psy, bezpanskie koty ktore zaległy sie w drewutni, myszy, pajaki i ja mam jeszcze mole w spizarce ale te ostatnie probuje zwalczyc
Cieszę się bardzo i zapraszam@tamiza kochana a ja wcale tak daleko do Ciebie nie mam bo gdzies 150 km fajnej trasy to bedziemy odwiedzac koniki z Hubciem my tez kiedys planujemy zrobic pokoje dla gości ale nie jakas szalona ilosc tylko na poczatek 2, 1 dwuosobowy i jeden cztero wiec u nas tez się zawsze miejsce znajdzie jak.to dojdzie do skutku
Nie, takich drogich tata nie ma strony internetowej tez nie dzieki Bogu bo ja musialabym sie tym zajmowac. Ale niektore papugi calkiem calkiem saWOW takie ptaki hodujecie? Mojemu mężowi zawsze marzyła się ara albo jakiś inny egzotyczny. Może niebawem mu kupię macie jakąś stronę www gdzie można zobaczyć te cuda??
A jeśli chodzi o kuce to jak kupować to minimum dwa. Sam by się strasznie nudził i byłby smutny
W stodole na sianku❤Cieszę się bardzo i zapraszam
Widzę że jest coraz więcej chętnych na odwiedziny, może powinnam robić już zapisy
Chociaż w stodole wszyscy się na raz zmieszczą