OkNo tu troche sie mylisz bo jesli jest problem z krzepliwoscia nawet nie stwierdzony to clexan rozrzedza krew ktora zageszcza estrofem na sztucznym cyklu do crio czy tez leki stymulacyjne przy swiezym transferze a takze progesteron. Poprawia ukrwienie wysciulki macicy wiec tym samym sa lepsze warunki do implantacji
Ja akurat mam i mutacje mthfr c677 homo i mutacje pai1 hetero i hematolog zalecil mi clexan chcial nawet zebym brala go od 1 dnia stymulacji bo wszystkie leki ktorymi sie stymulujemy zageszczaja krew. A zageszczona krew rowna sie zle odzywienie zarodka
reklama
Never give up
Fanka BB :)
Super kochana... u nas dzisiaj morze na widoku.
Wybraliśmy się na dzień do Krynicy Morskiej. Wieje ale jest cudownie... łapiemy jod i napawamy się słonecznkiem
@gosia321 dzieki za wyjasnienie z ta heparyna. Bo sie zastanawialam czy na powinna powinnam brac skoro mthfr i pai1 mam w heterozygocie.
Ale to o lekach i estrofemach mnie przekonalo i bede sie kluc jeszcze chetniej.
@misis188 ojej a to Ty taka piekna na tym zdjeciu blondyneczka?
@dżoasia jak tam rower? Ja dzis 42 km. Nie z wlasnej woli. Tesc biegl cracovia maraton. Mielismy tylko podjechac na trase mu pokibicowac. Ale pozniej dostalismy telefon ze na 32km zszedl z trasy bo dostal skurczów. Daaawaj wracamy pol Krakowa po niego. Dojechalismy. Nie ma go. Maz w jedna strone wzdluz biegu, ja w druga. Najwyzsze obroty zeby go tylko znalezc. A tesc postanowil wrocic na nogach do samochodu. Nie ma to jak biegac bez komorki...
I tak oto 42km pozniej musialam wracac z rynku z rowerem tramwajem bo bym juz nie dojechala do domu.
@dżoasia jak tam rower? Ja dzis 42 km. Nie z wlasnej woli. Tesc biegl cracovia maraton. Mielismy tylko podjechac na trase mu pokibicowac. Ale pozniej dostalismy telefon ze na 32km zszedl z trasy bo dostal skurczów. Daaawaj wracamy pol Krakowa po niego. Dojechalismy. Nie ma go. Maz w jedna strone wzdluz biegu, ja w druga. Najwyzsze obroty zeby go tylko znalezc. A tesc postanowil wrocic na nogach do samochodu. Nie ma to jak biegac bez komorki...
I tak oto 42km pozniej musialam wracac z rynku z rowerem tramwajem bo bym juz nie dojechala do domu.
Załączniki
misis188
Ehe@gosia321 dzieki za wyjasnienie z ta heparyna. Bo sie zastanawialam czy na powinna powinnam brac skoro mthfr i pai1 mam w heterozygocie.
Zobacz załącznik 849317
M@gda
Moderatorka
No to kiedy i bedeOwszem i z takimi konikami Zobacz załącznik 849260
Sent from my ALE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Nie urazam się :-) zadałeś pytanie A ja odpowiedziałam, jak było w moim przypadku. Nigdy nie czytałam, po co te wszystkie leki i w jakim celu, nie chciałam nabijać sobie dodatkowo głowy. Biorę wszystko tak jak przepisał i zalecił lekarz i tyle. Na pozytywne zakończenie wplywa wiele czynnikow i faktycznie nie musiała to być zasługa zastrzykow. Ale jeśli one pomogły nawet w 1% to będę je brać choćby i do końca ciąży :-)Watpie czy te zastrzyki ci w czymś pomogły .. poprostu tym razem się udało . Bez urazy
izabella87
Dziewczyny czy przed crio podczas brania estrofemu u medrolu pilyscie alko? Chodzi mi bardziej o wino na endo albo jakieś piwko małe co by nie żyć w ciągłym stresie
kikifish87
izabella 87 ja piłam i wiele moich kolezanek starających sie.
Rozumiem spoko .szanuję .. pozdrawiamNie urazam się :-) zadałeś pytanie A ja odpowiedziałam, jak było w moim przypadku. Nigdy nie czytałam, po co te wszystkie leki i w jakim celu, nie chciałam nabijać sobie dodatkowo głowy. Biorę wszystko tak jak przepisał i zalecił lekarz i tyle. Na pozytywne zakończenie wplywa wiele czynnikow i faktycznie nie musiała to być zasługa zastrzykow. Ale jeśli one pomogły nawet w 1% to będę je brać choćby i do końca ciąży :-)
reklama
kikifish87
Ja bralam praktycznie do 34tyg ciazyJa też właśnie mam heparynę do końca ciąży i się właśnie zastanawiam jak długo mogę kluc się w brzuch... Jak to było/jest u Was?
Podziel się: