reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Koniczyna82 ja zaczynalam neoparin na sztucznym dopiero chyba rowno z Lutinisem czyli ze 4 dni przed transferem. Acardu lekarz sam z siebie nie dawal, ale jak pytalam to mowil "moze pani brac" to bralam i chyba zaczynalam go zaraz po @.
Co do przerosniecia to ja bylam na estrofemie 2x1 i w 9dc mialam juz 10mm wiec nie zwiekszali mi dawki tylko zapisali leki przedtransferowe i za 4dni mialam transfer.

reklama
Tez mam właśnie to smo taka ta igłą temat że szok .. będę ich bombardować żeby tego gówna już nie robić
Wytrzymasz :-) też na początku marudziłam dziewczynom, że nie dam rady, że boli, siniaki, wbić się nie mogę itd, ale mówię Ci, z każdym kolejnym razem jest łatwiej i szybciej, już się przyzwyczaiłam :-) ściskaj mocno tłuszczyk jeśli jakiś masz i jak gdzieś wbijasz i od razu boli to zmień miejsce obok :-) po wyciągnięciu igły masuj to miejsce przez chwilę

Aneetee jaki nowy lekarz?9:rolleyes: Murawa co u ciebie? Pamiętaj że masz mi coś udowodnić?:rofl2: Paulinka ty się lepiej przebadaj na dziesiątą stronę, czasami lepiej wiedzieć. Anuska bardzo mi przykro ale widzę że twarda z ciebie kobieta i idziesz dalej...no a my z tobą.

Hej Kochana..ja czekam na wizytę u Pasnika;)...I pamiętam,pamiętam:D
Choć są tu już Kobity co zaszły po 35...chyba @Peugeotka36 ???

A to agro z miejscem.dla dzieci bedzie?
Owszem i z takimi konikami :)
28930da03489a08d6dac7e5cbe6d467d.jpg

Załączniki

• 28930da03489a08d6dac7e5cbe6d467d.jpg
    28930da03489a08d6dac7e5cbe6d467d.jpg
    156,3 KB · Wyświetleń: 536
Watpie czy te zastrzyki ci w czymś pomogły .. poprostu tym razem się udało . Bez urazy :)
No tu troche sie mylisz bo jesli jest problem z krzepliwoscia nawet nie stwierdzony to clexan rozrzedza krew ktora zageszcza estrofem na sztucznym cyklu do crio czy tez leki stymulacyjne przy swiezym transferze a takze progesteron. Poprawia ukrwienie wysciulki macicy wiec tym samym sa lepsze warunki do implantacji
Ja akurat mam i mutacje mthfr c677 homo i mutacje pai1 hetero i hematolog zalecil mi clexan chcial nawet zebym brala go od 1 dnia stymulacji bo wszystkie leki ktorymi sie stymulujemy zageszczaja krew. A zageszczona krew rowna sie zle odzywienie zarodka

reklama
Ha! :DCzyżby Mamusia miała już w planach zrobić z Hubcia dżokeja?? :-D
Niekoniecznie ale te malutkie koniki zawsze mi sie podobaly. Kiedyś nawet myslalam zeby takiego kupic. U nas tez jest mnostwo zwierząt bo moj tata jest hodowcą kanarkow i ptakow egzotycznych. Do tego mamy 2 psy, bezpanskie koty ktore zaległy sie w drewutni, myszy, pajaki i ja mam jeszcze mole w spizarce:laugh2: ale te ostatnie probuje zwalczyc

Do góry