reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@tamiza kochana a ja wcale tak daleko do Ciebie nie mam bo gdzies 150 km fajnej trasy to bedziemy odwiedzac koniki z Hubciem:) my tez kiedys planujemy zrobic pokoje dla gości ale nie jakas szalona ilosc tylko na poczatek 2, 1 dwuosobowy i jeden cztero wiec u nas tez się zawsze miejsce znajdzie jak.to dojdzie do skutku:)

@tamiza kochana a ja wcale tak daleko do Ciebie nie mam bo gdzies 150 km fajnej trasy to bedziemy odwiedzac koniki z Hubciem:) my tez kiedys planujemy zrobic pokoje dla gości ale nie jakas szalona ilosc tylko na poczatek 2, 1 dwuosobowy i jeden cztero wiec u nas tez się zawsze miejsce znajdzie jak.to dojdzie do skutku:)
Nawet bez pokoi miejsce sie znajdzie:)

Niekoniecznie ale te malutkie koniki zawsze mi sie podobaly. Kiedyś nawet myslalam zeby takiego kupic. U nas tez jest mnostwo zwierząt bo moj tata jest hodowcą kanarkow i ptakow egzotycznych. Do tego mamy 2 psy, bezpanskie koty ktore zaległy sie w drewutni, myszy, pajaki i ja mam jeszcze mole w spizarce:laugh2: ale te ostatnie probuje zwalczyc
WOW takie ptaki hodujecie? Mojemu mężowi zawsze marzyła się ara albo jakiś inny egzotyczny. Może niebawem mu kupię :) macie jakąś stronę www gdzie można zobaczyć te cuda?? ;-) ;)
A jeśli chodzi o kuce to jak kupować to minimum dwa. Sam by się strasznie nudził i byłby smutny :sad:

Cieszę się bardzo i zapraszam ;)

Widzę że jest coraz więcej chętnych na odwiedziny, może powinnam robić już zapisy :D
Chociaż w stodole wszyscy się na raz zmieszczą :p

WOW takie ptaki hodujecie? Mojemu mężowi zawsze marzyła się ara albo jakiś inny egzotyczny. Może niebawem mu kupię :) macie jakąś stronę www gdzie można zobaczyć te cuda?? ;-) ;)
A jeśli chodzi o kuce to jak kupować to minimum dwa. Sam by się strasznie nudził i byłby smutny :sad:
Nie, takich drogich tata nie ma:) strony internetowej tez nie dzieki Bogu bo ja musialabym sie tym zajmowac. Ale niektore papugi calkiem calkiem sa

reklama
Do góry