reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

KOBITKI TE KTORYM SIE JUZ UDALO CZY KTORAS Z WAS MYSLAL O POBRANIU KRWI PEPOWINOWEJ?? I ZABAZPIECZENIU SIEBIE IDZIECKA?? JA TAK ZRBILAM JESLI KTROAS BY CHCIALA DAJCIE MI ZNAC ..A WTEDY BEDZIECIE MIALY JAKIE S700 ZL RABATU ZA TO ZE JESTESCIE Z MOJEJ POREKI :)

reklama
Dziękuję Ci bardzo kochana ❤️❤️
trzymam mocno za Was kciuki ✊✊✊ nie poddawajcie się! Myślałaś już cos o suplementacji męża?
Oczywiście, dzisiaj już przyszedł zamówiony Profertil. Czekam jeszcze na witaminę c 1000. Mąż ma zakaz chodzenia na basen i saunę, bo często z tego korzystał - w sumie nawet nikt nie pomyślał że przecież to może szkodzić. Mamy umówioną wizyte do dr W., w maju, bo wtedy już będziemy mieli wyniki badań pobranej tkanki. Zobaczymy co nam zaproponuje

Oczywiście, dzisiaj już przyszedł zamówiony Profertil. Czekam jeszcze na witaminę c 1000. Mąż ma zakaz chodzenia na basen i saunę, bo często z tego korzystał - w sumie nawet nikt nie pomyślał że przecież to może szkodzić. Mamy umówioną wizyte do dr W., w maju, bo wtedy już będziemy mieli wyniki badań pobranej tkanki. Zobaczymy co nam zaproponuje

Wysłałam Ci priva;)

reklama
Do góry