reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

KOBITKI TE KTORYM SIE JUZ UDALO CZY KTORAS Z WAS MYSLAL O POBRANIU KRWI PEPOWINOWEJ?? I ZABAZPIECZENIU SIEBIE IDZIECKA?? JA TAK ZRBILAM JESLI KTROAS BY CHCIALA DAJCIE MI ZNAC ..A WTEDY BEDZIECIE MIALY JAKIE S700 ZL RABATU ZA TO ZE JESTESCIE Z MOJEJ POREKI :)

reklama
Dziękuję Ci bardzo kochana ❤️❤️
trzymam mocno za Was kciuki ✊✊✊ nie poddawajcie się! Myślałaś już cos o suplementacji męża?
Oczywiście, dzisiaj już przyszedł zamówiony Profertil. Czekam jeszcze na witaminę c 1000. Mąż ma zakaz chodzenia na basen i saunę, bo często z tego korzystał - w sumie nawet nikt nie pomyślał że przecież to może szkodzić. Mamy umówioną wizyte do dr W., w maju, bo wtedy już będziemy mieli wyniki badań pobranej tkanki. Zobaczymy co nam zaproponuje

Oczywiście, dzisiaj już przyszedł zamówiony Profertil. Czekam jeszcze na witaminę c 1000. Mąż ma zakaz chodzenia na basen i saunę, bo często z tego korzystał - w sumie nawet nikt nie pomyślał że przecież to może szkodzić. Mamy umówioną wizyte do dr W., w maju, bo wtedy już będziemy mieli wyniki badań pobranej tkanki. Zobaczymy co nam zaproponuje

Wysłałam Ci priva;)

reklama
Do góry