KOBITKI TE KTORYM SIE JUZ UDALO CZY KTORAS Z WAS MYSLAL O POBRANIU KRWI PEPOWINOWEJ?? I ZABAZPIECZENIU SIEBIE IDZIECKA?? JA TAK ZRBILAM JESLI KTROAS BY CHCIALA DAJCIE MI ZNAC ..A WTEDY BEDZIECIE MIALY JAKIE S700 ZL RABATU ZA TO ZE JESTESCIE Z MOJEJ POREKI
reklama
adansonia
Fanka BB :)
Na to wygląda że można ja jestem żywym przykłademA można tak bez żadnych przerw między stymulacja ??
Oczywiście, dzisiaj już przyszedł zamówiony Profertil. Czekam jeszcze na witaminę c 1000. Mąż ma zakaz chodzenia na basen i saunę, bo często z tego korzystał - w sumie nawet nikt nie pomyślał że przecież to może szkodzić. Mamy umówioną wizyte do dr W., w maju, bo wtedy już będziemy mieli wyniki badań pobranej tkanki. Zobaczymy co nam zaproponujeDziękuję Ci bardzo kochana
trzymam mocno za Was kciuki nie poddawajcie się! Myślałaś już cos o suplementacji męża?
Grunt,ze zakupy udane A z aplikacji mozna skorzystać wielokrotnie,wiec moze zdarzysz jeszcze cos dokupic...Zaatakowałam Rossmana! Gdybym nie była z marudzącym mężem, to z pewnością byłoby więcej Zobacz załącznik 845540
Z racji tego,ze szewc bez butów chodzi....ja jeszcze nic nie kupulam
KaIno
Dobrze wiedzieć . Myslalam ze trzeba robić przerwy żeby organizm odpoczął .Na to wygląda że można ja jestem żywym przykładem
misis188
Tak tak bierzemy 2 bable
Dziekuje za kciuki :*
Kochana jak tam szczepienia? Mialas juz druga dawke?Na to wygląda że można ja jestem żywym przykładem
Agniecha1508
@Murawa ja wczoraj odwołałam na 12.04.18Kochane!niestety muszę przełożyć Pasnika na maj-mam dopiero na 21.05;(
Któraś pisała o 16 tym???? Hallo!!! prosze daj znać jak jeszcze aktualne plisssss.
Będę dozgonnie wdzięczna
Tusz ekstra !! Wchodzi we wszystkie wloski ❤ ja czasem kupuje ale ten ultra czarny z czarnym paseczkiem a nie ze zlotymZaatakowałam Rossmana! Gdybym nie była z marudzącym mężem, to z pewnością byłoby więcej Zobacz załącznik 845540
tamiza
Oczywiście, dzisiaj już przyszedł zamówiony Profertil. Czekam jeszcze na witaminę c 1000. Mąż ma zakaz chodzenia na basen i saunę, bo często z tego korzystał - w sumie nawet nikt nie pomyślał że przecież to może szkodzić. Mamy umówioną wizyte do dr W., w maju, bo wtedy już będziemy mieli wyniki badań pobranej tkanki. Zobaczymy co nam zaproponuje
Wysłałam Ci priva
reklama
RedHotChiliPepper28
Tusz ekstra !! Wchodzi we wszystkie wloski ❤ ja czasem kupuje ale ten ultra czarny z czarnym paseczkiem a nie ze zlotym
Koleżanka mi go kiedyś dała do spróbowania i od tego czasu stwierdzam, że nie ma lepszego!
Podziel się: