reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ha ha kocham was ale praktyki to wy nie macie:-) :) jak pojawią się dzieciaczki i ich małe wielkie problemy to człowiek chudnie jak głupi:rolleyes: w pewnym momencie przy jednym dziecku ważyłam 48kg dlatego podziwiam nasze bliźniakowe mamusie. Człowiek wtedy marzy o wczasach w sanatorium i jakieś kroplówce na wzmocnienie. Oj iwo, oj schudniesz jak dzieciaczki się pojawią:-) :) Murawa Agniecha ja też z tych co o zwierzęta na wsiach walczą:rofl2: jakby co to o koleżance nie zapominajcie. Mieszkam w mieście ale jeźdżę na wieś i na początku straż cały czas była w użyciu aż myśleli że jakas klątwa na wieś spadła. Ale poskutkowało, teraz tylko chodzę i sprawdzam czy jakaś bida nie zdycha z głodu i mrozu. Nie mam litości dla ludzi bez litości. :rolleyes:

@Margit2018 , szkolenie adopcyjne mamy za rok. Pewnie, troche czasu uplynie ,az sie poznamy z dzieciaczkami. Lepiej , żeby dzieci poznały matkę o 20 kg lzejsza :))))).
Już dziś wprowadziłam plan z życie.

reklama
Dziewczynki a w ogóle Wy czuje jaka jest piękna pogoda?????
Cieplutko słonecznie chce się żyć!!!! Wszystko się budzi do życia i zapewne nasze jajeczka i panów żołnierzyki też!!!
[emoji272][emoji254][emoji255][emoji258][emoji255][emoji254][emoji257][emoji257][emoji254][emoji272][emoji257][emoji272][emoji255][emoji257][emoji255][emoji255]

;) :) wczoraj wieczorem przyszla @ nyny nyny wiec od dzis w ruch poszedl encorton a od jutra estrofem
Wizyta kontrolna 23.04 jeszcze nie umowiona ale to 14dc :) i jedziemy z koksem po nasze dzieciaki :) :)

Ale powiem wam ze dzis sie przerazilam w kibelku bo pierwszy raz widzialam cos takiego :szok::szok: przepraszam za szczegoly :unsure: na podpasce mialam jakas dziwna przezroczysta skorke z czerwonymi zylkami hehe az normalnie musialam to podniesc
Kuzwa co to moglo byc
Teraz to sie zastanawiam czy przed immunosupresja hmm nie bylo naturalsa :surprised::surprised:
Gosiu nareszcie zaczyna się dziać!!:-) powodzenia! Bierzecie dwa?
Jezeli chodzi o to co znalazłas w wc to nie wydaje mi się aby to mogło być to,o czym pomyślałaś!

Kochane!niestety muszę przełożyć Pasnika na maj-mam dopiero na 21.05;(
Któraś pisała o 16 tym???? Hallo!!! prosze daj znać jak jeszcze aktualne plisssss.
Będę dozgonnie wdzięczna:)

Gosia super że startujesz:) Niech teraz endo ładnie rośnie, to przed majówką się wyrobisz:) A to coś to mogła być śluzówka z domieszką świeżej krwi. Nic się nie martw.
Moze i tak bylo ze to sluzowka ale bialo szara no nic niewazne stan przerazenia przeszedl wiec nie ma co rozmyslac ;)
Tak prawdopodobnie na majowke bede juz miala swoje bable :)

reklama
Do góry