reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak na margiesie odnosnie iv i kościoła. Ja to mam blisko :-) to ceglaste ,to nasz dom ,to biale to koscioł , tak , tak mam rzut beretem
20180410_161000-1-1.jpg

Załączniki

• 20180410_161000-1-1.jpg
    20180410_161000-1-1.jpg
    1 002,7 KB · Wyświetleń: 553
Wiem ja to rizumiem ze po tylu latach chcesz miec najlepsze szukasz w google co najnowsze najlepsze ale to ze ktis inny robi insczej tez ok jest , tez tak mysle ze my czasy komuny to bylo szare mydlo naj i woda do picia z kranu i tetrowe naj byly i maka ziemniaczana na pupke [emoji23]
Czytam cie ,wiem ze masz +35 i goraco kibicuje!
Ja 38[emoji3]
Ej ja zamierzam sypac pupe maka ziemniaczana :D i w nosie mam to ze ktos to uwaza za dziwadlo

reklama
Ja pamietam dokładnie tylko jej sytuacja byla bardzo specyficzna i nie trudno moim zdaniem sie bylo domyslec o kogo chodzi bo tam chyba i z oocytami byly jaja boi zle reagowala na stymulacje chyba i z zarodkami
Mokka miala pretensje do kliniki ze jakjka byly dziwne- nawet embriolodzy byli zszokowani co to tam jest i nie potrafili powiedziec w czym problem i niestety nie bylo zadnego zarodka. Tam cos z ksztaltem czy budowa bylo nie tak. Ja to tak pamietam

Do góry