reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak na margiesie odnosnie iv i kościoła. Ja to mam blisko :-) to ceglaste ,to nasz dom ,to biale to koscioł , tak , tak mam rzut beretem
20180410_161000-1-1.jpg

Załączniki

• 20180410_161000-1-1.jpg
    20180410_161000-1-1.jpg
    1 002,7 KB · Wyświetleń: 551
Wiem ja to rizumiem ze po tylu latach chcesz miec najlepsze szukasz w google co najnowsze najlepsze ale to ze ktis inny robi insczej tez ok jest , tez tak mysle ze my czasy komuny to bylo szare mydlo naj i woda do picia z kranu i tetrowe naj byly i maka ziemniaczana na pupke [emoji23]
Czytam cie ,wiem ze masz +35 i goraco kibicuje!
Ja 38[emoji3]
Ej ja zamierzam sypac pupe maka ziemniaczana :D i w nosie mam to ze ktos to uwaza za dziwadlo

reklama
Ja pamietam dokładnie tylko jej sytuacja byla bardzo specyficzna i nie trudno moim zdaniem sie bylo domyslec o kogo chodzi bo tam chyba i z oocytami byly jaja boi zle reagowala na stymulacje chyba i z zarodkami
Mokka miala pretensje do kliniki ze jakjka byly dziwne- nawet embriolodzy byli zszokowani co to tam jest i nie potrafili powiedziec w czym problem i niestety nie bylo zadnego zarodka. Tam cos z ksztaltem czy budowa bylo nie tak. Ja to tak pamietam

Do góry