RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
I czytajac forum
Z pozdrowieniami od Pań po in vitro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I czytajac forum
O jak fajnie- bede trzymac kciuki bo jedna powazna strate juz miala wiec wszystko co zle juz mineloMamaginekolog tez w ciazy [emoji173]️
Ja transfer miałam 02.04 3dniowych zarodków 6b i 8b i zrobię wcześniej też 8 albo 9dpt . Trzymam za wysoka betę ❤ a jakie miałaś zarodki ..?Potwierdzam, oczekiwanie jest najgorsze.. ja idę w piątek po pracy zrobić betę. To będzie 8dpt.. i tez się boje
@waleczna - latem jak okna otworzę ,to słychać wieczorną mszęAgniecha to pewnie się modlisz z okna nie? [emoji41]
Niestety -3 miesiace odpoczynkuA można tak bez żadnych przerw między stymulacja ??
Tak na margiesie odnosnie iv i kościoła. Ja to mam blisko :-) to ceglaste ,to nasz dom ,to biale to koscioł , tak , tak mam rzut beretem Zobacz załącznik 845590
Gortat a o co chodzi teraz z tymi punktami ktore zbieraja sie w aplikacji. Jak mozna je wykorzystac ?Grunt,ze zakupy udane A z aplikacji mozna skorzystać wielokrotnie,wiec moze zdarzysz jeszcze cos dokupic...
Z racji tego,ze szewc bez butów chodzi....ja jeszcze nic nie kupulam