Białystok klinika Bocian dr Mrugacz tetaz Wawrszawa Invimed Dworniak. Myślę że te kliniki nie były złe ...tylko coś z zarodkami nie takOmg kobito, w razie potrzeby zmień klinikę na taką z dobrym labo...
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Na pewno wszystko będzie dobrze. Nusisz w to wierzyć :-) a jak Synuś? Dajesz radę się trochę oszczędzać??Mój cud mam nadzieję ze sobie rośnie w brzuchu:* mam wizytę 17 i ma być serduszko... cieszę się bardzo ale powiem szczerze ze też i boję, bo przeszłość powraca i chwilami wydaje mi się ze to jest zbyt piękne aby było prawdziwe . A objawów mam nic...totalne zero, nie wymiotuje, cycki nadal wiszą tylko brzuch mnie ciągnie i trochę jajnik czasami da znać. Pewnie już masz widoczny brzusio?? Ja to jak miałam już płasko brzuch to teraz po lekach i zastrzykach jak 4-5miesiąc
A oto my
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Ja byłam na jednej wizycie u dr Dworniaka i bardzo mnie zniechęcił,ale to oczywiście tylko moje zdanie.Białystok klinika Bocian dr Mrugacz tetaz Wawrszawa Invimed Dworniak. Myślę że te kliniki nie były złe ...tylko coś z zarodkami nie tak
Mój cud mam nadzieję ze sobie rośnie w brzuchu:* mam wizytę 17 i ma być serduszko... cieszę się bardzo ale powiem szczerze ze też i boję, bo przeszłość powraca i chwilami wydaje mi się ze to jest zbyt piękne aby było prawdziwe . A objawów mam nic...totalne zero, nie wymiotuje, cycki nadal wiszą tylko brzuch mnie ciągnie i trochę jajnik czasami da znać. Pewnie już masz widoczny brzusio?? Ja to jak miałam już płasko brzuch to teraz po lekach i zastrzykach jak 4-5miesiąc
A chciałam zapytać ciaza po in vitro ..? Z jakimi zarodkami i którym podejściem ?☺ gratuluje ❤
Super ...to daje nadzieję i mi a gdzie robiłaś in vitro i za którym podejściem się udało ...?Klasa zarodków nie jest najważniejsza! Ja jestem w ciąży bliźniaczej z dwóch slabych zarodków ;-)
walczaca o szczescie
Ja w Novum w Warszawie. Udało się za 4 transferem, dwie pełne procedury.Super ...to daje nadzieję i mi a gdzie robiłaś in vitro i za którym podejściem się udało ...?
Kochana ja dzis wyniki odebralam dopoero i 16go mam wizyte u niego wiec wszystko Ci powiem po[emoji16]Anett96 a ile czasu Ci się zeszło z tymi badaniami u niego i jak to w ogóle wyglada jak już znajdzie się prawdopodobna przyczyna- są jakieś wlewy, zastrzyki czy coś? Ile czasu to się bierze i po jakim czasie można znów próbować starać się być w ciąży?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
To mój naturalny cud ❤ parę dni przed wizytą stymulavyjna dowiedziałam że ze jestem w ciąży ❤ a jestem po jednej nieudanej procedurze, z której było dwa transfery .A chciałam zapytać ciaza po in vitro ..? Z jakimi zarodkami i którym podejściem ?☺ gratuluje ❤
Super widać brzusio ale Ty nadal bardzo szczuplutka jesteś :* ja praktycznie leżę cały dzień, jedynie idrabuamy lekcje razem , a czytać też uczymy się na łóżku mama przejęła obowiązki gotowania a syna uczę samodzielności, nawet sam się zaczął kąpaćNa pewno wszystko będzie dobrze. Nusisz w to wierzyć :-) a jak Synuś? Dajesz radę się trochę oszczędzać??
A oto my
reklama
U jakiego lekarza prowadzącego się udalo?Ja w Novum w Warszawie. Udało się za 4 transferem, dwie pełne procedury.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: