gosia321
Fanka BB :)
A mowilam ze bedzie dobrze .Melduje się po wizycie. Jest szansa na 5 pęcherzyków( ostatnio było 3)
Tylko mam przedłużona stymulacje . Jakoś zniosę te parę zastrzyków więcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mowilam ze bedzie dobrze .Melduje się po wizycie. Jest szansa na 5 pęcherzyków( ostatnio było 3)
Tylko mam przedłużona stymulacje . Jakoś zniosę te parę zastrzyków więcej
hejo dziewczyny sprawdzałam wczoraj przystost bety
6dpt 43
9dpt 381
14dpt 1858
Wczoraj 16dpt 3758
I kto jest najlepszy doktorkiem ever❤❤❤U dr G [emoji41][emoji41][emoji41]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Postaw na swoim i umow was do GC moj tez byl takim uparciuchem i ja dalam za wygrana zostalam w poprzedniej klinice po jego namowach i dupa z tego wyszla wtedy dopiero przekonal sie ze nie wszystko trzeba robic na miejscu bo tak jest wygodniejMy na razie w ogóle nie działamy. Lekarz nam nie zlecił nowych badań i kazał się zgłosić na podejście numer dwa w maju. Nie byliśmy niestety nigdzie. Mąż się uparł,że dajemy tej klinice jeszcze jedną szansę,chociaż robię podchody żeby skusić go na GC,ale to osiołek taki jest.
Pozwoliłam sobie wysłać Twój wpis mojemu M. Może Hubcio go przekona. Dużo zdrówka!Kochana ja pierwsze leczylam sie w Parensie ale tam nie mialam IVF, potem 2 podejscia w Macierzynstwie, 1 w Provicie i 2 w Gyncentrum. Fakt u mnie szwankowala immunologia ale na prawde w macierzynstwie i.provicie mialam bardzo kiepskie zarodki w gyncentrum moj dr zastanawial sie czy jest sens sie stymulowac czy nie lepiej pomyslec o az lub komorek jajowych i co. I 5 zarodkow 8a w 3 dobie hodowli, w tamtych klinikach nie mialam ani jednego takiego zarodka, wszystkie z bardzo duza fragmentacja. Mimo tego sie nie udalo w tedy ale mysle ze dlatego iz posluchalam dr Sachy(immunologa) ktory twierdzil ze nie moge brac wlewów z intralipidu mimo iz NK mialam za,wtsokie bo szczepienia wszystko zalatwia więc tak zrobilam. Potem 5 procedura, znowu same zarodki najwyzszej klasy, te ktore byly hodowane do blastocysty sa pieknymi blastkami i nosze Hubcia ktory juz wazy pol kg❤
Jest niesamowita przepasc miedzy tymi klinikami i jakoscia laboratorium a moge tak powiedziec bo mam porównanie a nie ze slyszalam od kogos. Szkoda kasy na Krakow na prawde. W Gyncentrum masz świetnych specjalistow i super labolatoroum. Jest bardzo dobry kontakt z embriologami. Pracuj nad mezem bo warto zmienic klinike.. a jesli sie juz uprze na ten krakow to juz lepsze bedzie Macierzynstwo
Pieknie :*hejo dziewczyny sprawdzałam wczoraj przystost bety
6dpt 43
9dpt 381
14dpt 1858
Wczoraj 16dpt 3758
Pewno trzymam kciuki zeby zadzialaloPozwoliłam sobie wysłać Twój wpis mojemu M. Może Hubcio go przekona. Dużo zdrówka!
Jestem umówiona na 16.04Super
Ale wystarczy już tych bet. Umawiaj się na przyszły piątek na usg