reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niestety wynik jest 10.99 czyli spadkowa czyli drugi raz dostałam w pysk od losu ;(

Przykro mi:(
Coś nie pozwala tym Twoim bąblom zostać z Tobą. Kiedy ostatnio miałaś histeroskopię? Może masz duże zrosty (trochę tych zabiegów miałaś w przeszłości), albo jakąś infekcję. No i immunologię sprawdzić warto.
Trzymaj się.

reklama
My na razie w ogóle nie działamy. Lekarz nam nie zlecił nowych badań i kazał się zgłosić na podejście numer dwa w maju. Nie byliśmy niestety nigdzie. Mąż się uparł,że dajemy tej klinice jeszcze jedną szansę,chociaż robię podchody żeby skusić go na GC,ale to osiołek taki jest. :crazy:
Kurcze to cos mu posciemniaj moze? Ja czasem tylko swojemu mowie: zapisalam nas tu na wtedy i wtedy. Wez sobie urlop:D

My na razie w ogóle nie działamy. Lekarz nam nie zlecił nowych badań i kazał się zgłosić na podejście numer dwa w maju. Nie byliśmy niestety nigdzie. Mąż się uparł,że dajemy tej klinice jeszcze jedną szansę,chociaż robię podchody żeby skusić go na GC,ale to osiołek taki jest. :crazy:

video-bimbo ;) wiadomo, ze to my jesteśmy szyją, dasz radę go przekonać, skoro Ty jesteś w 100% pewna, ze tak chcesz zrobić ;)
Powodzenia!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie forumowiczki
. Jesteśmy z mezem po drugim nieudanym transferze dwóch zarodków w pierwszej procedurze ivf. Nasza sytuacja jest dość skomplikowana gdyż i mąż ma problemy z nasieniem a ja bez jednego jajowodu. Jak sobie radziłyście z niepowodzeniami? I ile razy probowałyście? Pozdrawiam serdecznie
Ja jestem w ciąży po 4 transferze. Pierwsza procedura dwa nieudane transfery, druga procedura i drugi transfer szczęśliwy, dziś 22 tc. Trzeba walczyć! Jednym udaje się szybciej,innym wolniej ale się udaje.

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry