misis188
Fanka BB :)
Kocham takie wiadomości❤Dziewczynę beta w 8dpt 124,14
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dobrze kojarze ze w GyC się leczysz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocham takie wiadomości❤Dziewczynę beta w 8dpt 124,14
hejo dziewczyny sprawdzałam wczoraj przystost bety
6dpt 43
9dpt 381
14dpt 1858
Wczoraj 16dpt 3758
Strasznie przykra sytuacja...Kochana,
Bardzo mi przykro ((( to był pierwszy raz???
Nie chcę Cię uspokajać bo wiem jak ch..... się czujesz, ale mi pan doktor powiedział, że takie rzeczy się zdarzają z tym jajem pustym i z ciążą biochemiczną i za drugim razem po prostu może być wszystko dobrze. Tak też jest w naturze, że jak się trafi zarodek genetycznie słaby nasze ciała odrzucają.
Miałyśmy pecha.....
Ja też mam kijowy dzień.....
U mnie się teraz okazało, że podwójnego pecha mam - bo puste jajo okazało się waleczne bez leków i dwoma błędnymi zarodkami ledwo dyszącymi ;( często jest tak, że jednak ten jeden zarodek jest ok, a u mnie oba błędne, wcześniej to było tylko puste jajo....
Strasznie nie chce isc do szpitala (boje się mechanicznej interwencji), ale jeśli do przyszłego tygodnia nie poronie to już nie można ryzykować.
Ale trzeba to jak najszybciej załatwić i szykować się na następne poprawne jajeczka. )))))
Walczymy dalej!!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi kochanaNiestety wynik jest 10.99 czyli spadkowa czyli drugi raz dostałam w pysk od losu ;(
Dziewczynę beta w 8dpt 124,14
Takie wpisy daja nadzieje na to ze to co robimy i te wszystkie nasze nieudane proby, maja jakis sens.I na takie wpisy my czekamy!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I o to chodziło.... Super!Dziewczynę beta w 8dpt 124,14
Kolejny twix sie szykuje!!!Dziewczynę beta w 8dpt 124,14
Kolejny twix sie szykuje!!!
Kocham takie wiadomości[emoji173]
Dobrze kojarze ze w GyC się leczysz??