reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Gosia... z Twojego nicku wynika ze masz 21 lat ;)) oszustka!!!

Mysmy za późno się za to zabrali trochę wiedzeni złudna nadzieja trochę finansami....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wazne ile ci wskazuje pesel wazne na ile sie czujesz
Niestety nas tez karmili nadziejami zeby probowac naturalnie i co i dupa

reklama
A ja długo byłam szczupła wytrenowana dopiero w pracy obrosłam i nie mogę tego balastu wyrzucić - roznie się uklada.....

Ide spc kochane trzymajcie się ;)

Jak sie nardzo chce to mozna, trzeba.sie tylko mega pilnowac. Ja dziekuje Bogu ze pracuje tu gdzie pracuje, bo robie przy zdrowym zarelku, tylko ze za dobre to jest i z tym trzymaniem wagi roznie.bywa niestety. Ale ciepelko sie.robi, rowerek dzisiaj przewietrzony, chocby na spiocha ale bede na nim codziennie zapindalac do roboty:) wytrwalosci kochana, wytrwalosci :) i spokojnych snow :*

Ojej bidulko to troche sie nalatalas do kibelka:) myslalam ze im pelniejszy pexherz tym lepiej a tu widze nie...musi byc w punkt;) ale no juz je masz przy sobie:) niech beda na zawsze:)
Po dzisiejszym dniu wysnulam sobie pewna teze, jesli robi sie transfer po stymulacji to nie trzeba miec mocno pelnego pecherza, ale przy kriotransferze juz tak. Ale to tylko moje domysły.

Problem zarówno z mojej strony jak i M. U mnie endometrioza. Amh niby ok bo 2,1 a odpowiedź na leki slaba. U M problem z morfologia i ruchem. To moja druga stymulacji . W pierwszej po crio ciąża ale przestała się rozwijać :( .

Wczoraj jak byłam na monitoringu to dr tylko 3 pewne pęcherzyki zobaczył :sad: Jutro się okaże czy coś jeszcze się ruszyło.
A ktory masz dzien stymulacji wszystko jeszcze moze podgonic wiesz jaka jest ogolna liczba pecherzykow

Po dzisiejszym dniu wysnulam sobie pewna teze, jesli robi sie transfer po stymulacji to nie trzeba miec mocno pelnego pecherza, ale przy kriotransferze juz tak. Ale to tylko moje domysły.
Czy na swiezaka czy do crio wystarcza 2 szkl wody pol godziny przed. U mnie w klinice to bylo pogrubiona czcionka na karcie informacyjnej do transferu. A pamietam jak w styczniu byly opoznienia, laski laly w siebie poltoralitrowe butle wody a potem plakaly (serio) bo nie wytrzymywaly cisnienia

Problem zarówno z mojej strony jak i M. U mnie endometrioza. Amh niby ok bo 2,1 a odpowiedź na leki slaba. U M problem z morfologia i ruchem. To moja druga stymulacji . W pierwszej po crio ciąża ale przestała się rozwijać :( .

Wczoraj jak byłam na monitoringu to dr tylko 3 pewne pęcherzyki zobaczył :sad: Jutro się okaże czy coś jeszcze się ruszyło.
U mnie tez endomenda. Ktorego masz stopnia? Mialas laparoskopie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy na swiezaka czy do crio wystarcza 2 szkl wody pol godziny przed. U mnie w klinice to bylo pogrubiona czcionka na karcie informacyjnej do transferu. A pamietam jak w styczniu byly opoznienia, laski laly w siebie poltoralitrowe butle wody a potem plakaly (serio) bo nie wytrzymywaly cisnienia

Ja tez sporo wypiłam, a było chyba godzinne opóźnienie i wręcz błagałam żeby mnie już zabrali, na lozku myślałam ze się zleje [emoji23][emoji23] później się bałam iść do toalety ze wylecą mi te zarodki [emoji22][emoji22][emoji22]

Do góry