reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Czy na swiezaka czy do crio wystarcza 2 szkl wody pol godziny przed. U mnie w klinice to bylo pogrubiona czcionka na karcie informacyjnej do transferu. A pamietam jak w styczniu byly opoznienia, laski laly w siebie poltoralitrowe butle wody a potem plakaly (serio) bo nie wytrzymywaly cisnienia
Ja mialam zalecenie - z pelnym pecherzem. Patrzac na to po dzisiejszym dniu, to faktycznie bardzo glupie ogolnikowe zalecenie.

reklama
Nie wazne ile ci wskazuje pesel wazne na ile sie czujesz
Niestety nas tez karmili nadziejami zeby probowac naturalnie i co i dupa

Oj kochana ja się czuje na 25 i mam tonę energii i mi wiek generalnie nie przeszkadza, tylko w tym sensie pisze, ze jajniki czuja już te 35 lat.....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój wynik z 11 dpt to 676,7 :)... a jakie cyrki...dzwoniłam do nich koło 20 powiedzieli, że przepraszają, ale nie ma wyniku, więc ich ochrzaniłam i powiedziałam, że w takim razie robiłam u nich badanie ostatni raz. Po czym zadzwoniła do mnie nasza Paulinka P i powiedziała: "dawaj mi numer do nich, ja tam zadzwonie" :D.... po chwili dzwoni do mnie i mówi: Gratulacje jesteś w ciązy. Twój wynik to 676,6. Dzięki Ci Kochana. Jesteś Wielka :*
Cudowne wiesci! [emoji7] [emoji7] [emoji7]
@PaulinkaP a skad Ty masz takie fory w labie? [emoji3]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Masz racje. Ten miesiac odczekam na badania a wezme w przyszlym cyklu.
Tylko dr G mowil ze chyba bedzie planowal krotki protokol. Ale antyki (czyli powiedzmy to Vissane) chyba nie przeszkadzaja w krotkim? Bo zeby byl dlugi to musi byc gonapeptyl (menopauza) nie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie przeszkadzają. Ja też przed pierwszym krótkim byłam 2 cykle na antykach:)

Zapomniałam dodać ze byłam w styczniu na konsultacji jeszcze u dwóch innych ginow ( nie z kliniki), którzy zwrócili uwagę na moj graniczny wynik Tsh. Dostałam skierowanie do endokrynologa a ten uznał ze prawdopobienstwo moich porażek wynika z tarczycy i przepisał mi euthyrox, który aktualnie biore. No i nie ukrywam ze jakos sobie w głowie ułożyłam ze to było przez to i ze teraz będzie okej. Ale kurcze może naprawdę powinnam pomyśleć o tej immunologii... Kogo polecacie do konsultacji jeśli chodzi o immunologie w Wawie lub okolicach??
Tylko doc. Pasnik. Przyjmuje w Lodzi. 2 straty, 2 zerowe bety to mi.smierdzi immunologia

reklama
Do góry