reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak. Moim zdaniem musisz mieć przygotowane 10 tysięcy. Procedura 6 tysięcy, ale jeszcze ewentualne mrożenie zarodków czy occytów, dojazdy, miałam wizyte 3dni pod rząd a więc hotel (do kliniki dojezdzalam 250 km) i brałam puregon, menopur 375 dawke i cetrotide na leki myślę, że poszło 2,5-3tysiące

Drogie są też badania przed - cała lista. Niestety są ważne pół roku, mam nadzieję, że załapiemy się z drugą procedurą. ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Drogie są też badania przed - cała lista. Niestety są ważne pół roku, mam nadzieję, że załapiemy się z drugą procedurą. ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam badania ważne na procedure a kończyły mi się w lipcu i co dużo jaj zniosłam transfer był odroczony o 2 cykle i musiałam powtarzać. Także coś o tym wiem... nie licze wszystkich kosztów dojazdy, paliwo, badania, wizyty po-ciążowe do 12 tyg itd, tylko te podstawowe bo jakby wszystko dodać to pewnie z 15 tysięcy poszło jak nie więcej. Ale tego już się nie pamieta, ciąża rekompensuje wszystko.

Kochana gdybym miała od aplikatora to bym miała oi d samego początku jak uzywam

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zgodze się, ja już przed transferem raz się zraniłam potem było ok i po transferze znowu. Zrezygnowałam z aplikatora i problemu nie było ;) może być implantacja, a możesz też trafiać w naczynko i krew się pojawia, wszystko jest mega nabrzmiałe i ukrwione.

Kochana gdybym miała od aplikatora to bym miała oi d samego początku jak uzywam

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana raz wlozysz ok a innym razem niby aplikujesz tak samo ale wystarczy o milimetr inaczej wlozyc i juz mozesz sie zeanic. Ja aplikuje pakcem od zawsze i nigdy nie mialam plamien, krwi...

U mnie przy dwóch blastkach było 9dpt 286 i 13dpt 1301 [emoji4] wróżę bliźniaki [emoji3] a oto moje 2 blaski [emoji7]
0a588a2f81032bb7466b2fe8b1b1dd37.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Oni sa po prostu przepiekni!!!!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry