Ja mialam scretching w poprzednim cyklu - dokladnie w 25 dc a teraz przed transferem biore encorton 10-tke od 6 dc. Nie slyszalam ze nie wolno, encorton mam zlecony od Pasnika...Dziewczyny mam pytanie czy słyszałyście o tym, że po scratching'u nie można brać encortonu?
reklama
Never give up
Fanka BB :)
Dziękuję, tak mi się własnie wydawałoJa mialam scretching w poprzednim cyklu - dokladnie w 25 dc a teraz przed transferem biore encorton 10-tke od 6 dc. Nie slyszalam ze nie wolno, encorton mam zlecony od Pasnika...
Gosia i jak dalas rade 2 tyg w domku? Wysprzatalas? Co porabialas? Ja za 1.5 tyg ide do pravy wiec tez mam plana porobic wszystko w domku plus na ciuszki pojezdzic[emoji4]Narazie odpukac nic mnie nie zlapalo a juz tylko 3 dni cukierkow i koniec terapi i powolutku bede przymierzac sie do najazdu na Invicte i zabrania moich maluchow
tak pogoda super tez chyba gdzies sie przejde po sniadanku i dawce cukierkow. Hmm tylko dla mnie taka pogoda tez nie jest najlepsza taki przeskok z 0 do 10 st i zaraz wszyscy beda sie rozbierac i hrychac dookoloa a ja dalej bede musiala uwazac
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana pijesz na co masz ochote[emoji16] ja sie nastawiam na zarelko i chetnie bym sie napila ale leki biore wiec nie moge buuuWlasnie [emoji16] Warszawskie Dziewczęta! W sobotę to my tak bardziej kawa czy bardziej piwo/wino? Ciężarnych nie pytam, bo wiadomo [emoji16] Ale te co mogą jakie maja plany, gdyż nie wiem czy przyjechać swoim autem, czy taksówka [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz pendolino szybko jedzie....[emoji16]Kuźwa dziewczyny robicie smaka Jakby nie to że nie mam kondycji po zimie to wiem, gdzie pojechałabym w sobote na rowerze
Jes jes jes!!!!!!Dżoasia! A moze nie rowerem ale... pociągiem przyjedziesz? I to bardzo poważna propozycja! Przenocuje Cie i w niedziele wrócisz. Daaaaawaj do nas [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Irminka dzid wysylam maila do wszystkich z prosba o potwierdzenie zebym wiedziala na ile osobek stolik rezerwowac[emoji16]
UfffffDziewczyny, byłam u onkologa, wszystko jest ok! To bardzo wczesny stan przedrakowy, usunięty w samą porę. Dla spokoju ducha jeszcze dam materiał do przebadania gdzie indziej, ale lekarz powiedział, że spokojnie możemy podchodzić do in vitro w tym cyklu jeszcze sobie dam spokój, poczekam na ten ostateczny wynik, a w maju wracam po mrozaczka czuję się dzisiaj, jakbym wygrała życie
gosia321
To nie tak jesli masz problem z immunologia to nie powinno sie robic strechingu bo streching to zadrapanie ktore powoduje tzw stan zapalny w organizmie nad ktorym.skupia sie uklad immunologiczny. Wiec jedno wyklucza drugieDziewczyny mam pytanie czy słyszałyście o tym, że po scratching'u nie można brać encortonu?
reklama
Szczescie1986
Nie ! Tylko jak będziesz miała okres ,a ja akurat miałam to mu powiedziałam bo wtedy jest mała różnica z normalnymi badaniamiTe badania które Dr zleca to trzeba zrobić w jakimś określonych dniu cyklu?
Podziel się: