reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hey , przyszedł czas i na mnie - kilka lat starań,nie udane inseminacje ,ostatnia deska ratunku in vitro... przygarniecie człowieka?
Chyba nie dam rady was nadrobić [emoji6] choć postaram się przebrnąć trochę przez wątek ...

Są tu kobietki że Szczecina i okolic? [emoji848]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Hey , przyszedł czas i na mnie - kilka lat starań,nie udane inseminacje ,ostatnia deska ratunku in vitro... przygarniecie człowieka?
Chyba nie dam rady was nadrobić [emoji6] choć postaram się przebrnąć trochę przez wątek ...

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Czesc witaj.
Piekny cytat masz w stopce.
Co jest u Was wskazaniem do invitro?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@PaulinkaP @waleczna @tamiza gratuluje z całego serca [emoji173]️oby więcej takich dobrych informacji! Miałam dziś doła od samego rana że u nas jeszcze tyle czekania i w dodatku pierwsza procedura dopiero... ale dajecie nadzieje że może być dobrze [emoji173]️
@Malinka1989 trzymam kciuki [emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A ja zamiast cieszyc sie jutrem, to wariować zaczynam. Nawet miejsca, nawet zajecia sobie znaleźć nie mogę. I w brzuchu jakas taka spieta jestem, ale to pewnie ze stesu.

Mam przed transferem calkiem normalnie progesteron dopochwowo wziac? Poprzednimi razy bralam od dnia transferu a teraz juz od poniedzialku biore.

Czesc witaj.
Piekny cytat masz w stopce.
Co jest u Was wskazaniem do invitro?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ze mną jest wszytko w porządku- jak w książce [emoji6] za to M. słabe nasienie,mało ruchliwe a nawet ostatnio kręcące się w kółko plemniki do tego bardzo dużo plemników z wadą główki... żadne kuracje suplementami ani lekami nie robią rewelacji,oczywiście suplenentuje wciąż... żylaki wykluczone... androlog mówi że nic nie może pomóc [emoji58]

Nie jestem ze Szczecina, tylko kilka lat tam mieszkałam. ;)
Witaj. :)
W której klinice podchodzisz do in vitro?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zapraszamy:) jestes juz w trakcie stymulacji?

A ja zamiast cieszyc sie jutrem, to wariować zaczynam. Nawet miejsca, nawet zajecia sobie znaleźć nie mogę. I w brzuchu jakas taka spieta jestem, ale to pewnie ze stesu.

Mam przed transferem calkiem normalnie progesteron dopochwowo wziac? Poprzednimi razy bralam od dnia transferu a teraz juz od poniedzialku biore.
Tak kochana,bierzesz normalnie. Ja zawsze zaczynalam tak 2, 3 dbi przed transferem z wszystkini lekami

reklama
Do góry