reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hey , przyszedł czas i na mnie - kilka lat starań,nie udane inseminacje ,ostatnia deska ratunku in vitro... przygarniecie człowieka?
Chyba nie dam rady was nadrobić [emoji6] choć postaram się przebrnąć trochę przez wątek ...

Są tu kobietki że Szczecina i okolic? [emoji848]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Hey , przyszedł czas i na mnie - kilka lat starań,nie udane inseminacje ,ostatnia deska ratunku in vitro... przygarniecie człowieka?
Chyba nie dam rady was nadrobić [emoji6] choć postaram się przebrnąć trochę przez wątek ...

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Czesc witaj.
Piekny cytat masz w stopce.
Co jest u Was wskazaniem do invitro?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@PaulinkaP @waleczna @tamiza gratuluje z całego serca [emoji173]️oby więcej takich dobrych informacji! Miałam dziś doła od samego rana że u nas jeszcze tyle czekania i w dodatku pierwsza procedura dopiero... ale dajecie nadzieje że może być dobrze [emoji173]️
@Malinka1989 trzymam kciuki [emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A ja zamiast cieszyc sie jutrem, to wariować zaczynam. Nawet miejsca, nawet zajecia sobie znaleźć nie mogę. I w brzuchu jakas taka spieta jestem, ale to pewnie ze stesu.

Mam przed transferem calkiem normalnie progesteron dopochwowo wziac? Poprzednimi razy bralam od dnia transferu a teraz juz od poniedzialku biore.

Czesc witaj.
Piekny cytat masz w stopce.
Co jest u Was wskazaniem do invitro?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ze mną jest wszytko w porządku- jak w książce [emoji6] za to M. słabe nasienie,mało ruchliwe a nawet ostatnio kręcące się w kółko plemniki do tego bardzo dużo plemników z wadą główki... żadne kuracje suplementami ani lekami nie robią rewelacji,oczywiście suplenentuje wciąż... żylaki wykluczone... androlog mówi że nic nie może pomóc [emoji58]

Nie jestem ze Szczecina, tylko kilka lat tam mieszkałam. ;)
Witaj. :)
W której klinice podchodzisz do in vitro?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zapraszamy:) jestes juz w trakcie stymulacji?

A ja zamiast cieszyc sie jutrem, to wariować zaczynam. Nawet miejsca, nawet zajecia sobie znaleźć nie mogę. I w brzuchu jakas taka spieta jestem, ale to pewnie ze stesu.

Mam przed transferem calkiem normalnie progesteron dopochwowo wziac? Poprzednimi razy bralam od dnia transferu a teraz juz od poniedzialku biore.
Tak kochana,bierzesz normalnie. Ja zawsze zaczynalam tak 2, 3 dbi przed transferem z wszystkini lekami

reklama
Do góry